Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 08.06.2013.
01:43
mozzartsport.com A

Vujošević: U pojedinim trenucima je ovo bio ragbi

Strateg Partizana je i pored pobede kritikovao arbitre, posebno Obrkneževića i istakao da su mediji naduvali njegov sukob sa Čovićem za koga nikada nije rekao da je kriminalac.

 Trener Partizana Duško Vujošević
 

Partizan je napravio brejk u finalu protiv Crvene zvezde i za tri dana će imati priliku da pobedom pred svojim navijačima proslavi 12. uzastopnu titulu. U triler završnici, izabranici Duška Vujoševića su večeras naneli bolan poraz Zvezdi, ali trener Partizana je i pored pobede kritikova sudije.
"Zvezda je odigrala čvrsto, na granici kontakta, i to svih pet igrača. I kada je jednom svirano, četvorici nije. Ne mogu posle pobede da ne kažem neke stvari. Daleko smo od konačnog trijumfa, iako sa strane ne izgleda tako, ali znam koliki strah iznutra imam, znam koliko Zvzedi znači pobeda pred našom publikom. Čestitam mojim igračima što su našli snage i morala u momentima kada nije bilo dobro i nastavili da se bore. Zaslužili smo sreću, a i kad smo prišli egalu, smo bili rasterećeniji i mogli smo lakše da funkcionišemo. Niko ne može da kaže da Partizan nema protivnika u Srbiji, u pitanju je ozbiljan tim", rekao je Vujošević na konferenciji za medije posle utakmice.

On je još jednom iskritikovao sudiju Uroša Obrkneževića jer je navodno bio na Zvezdinoj strani.
"Uvek sam se borio za tretman Partizana, a to je preneseno na lične odnose, neke moralne gromade pričaju kako ne sme da se pisne. Ovo je bila hronika najavljene krađe od Oberkneževića. Da se ovakvo suđenje nemo da posmatra, to ne vodi ničemu. On je rekao da će suditi za našeg protivnika i tako napredovati u karijeri i u pojedinim trenucima je ovo bio ragbi. To nije dobro." 

Strateg Partizana se osvrnuo na višemesečni sukob sa prvim čovekom Crvene zvezde, Nebojšom Čovićem i rekao da su mediji prepumpali celu priču.
"Ne sviđa mi se što jedan broj medija gleda da te neke odnose i netrpeljivost dovede na nivo usijanja. Nijednom nisam rekao da je Čović kriminalac. To nije istina. Ima još da se igra, ima još do titule. Uspeli smo u Laktašima da dobijemo domaćina, pa Zvezdu, mislim da ćemo i sada doči do kraja, ali to neće biti lako. Ne bih hteo da potcenim igrače Zvezde i ja se ne bunim što oni dobijaju pare redovno, već se borim da ovi klinci ostanu na okupu. Nisu to pare koje ih čine bogatim, neke druge stvari čine ljude siromašnim." 

Vujošević je i na ovoj utakmici zaradio tehničku grešku zbog žestokih protesta.
"Bio je faul na Lovernju, koji može da bude namerni, a nisu bila ni bacanja. Reagovao kao sam reagovao i zasluženo dobio tehničku. Nisam ja apsolutni govornik košarke, gledam pošteno i reagujem na nepravdu. U redu je da se sudije brane, ali i da imaju čojstvo, a ne samo junaštvo." 

Mnogima je zanimljiva i Vujoševićeva odluka da brani poslednji napad Zvezde.
"Tražio sam prekršaj na određenom igraču, ali lopta nije došla do njega. Nije bilo vremena za reakciju u slučaju da primimo koš tako da je sve dobro ispalo." 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online