Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 03.03.2010.
14:32
Vestionline, B92 A

Vujošević: Nema ekipe koju već nismo pobedili!

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da će predstojeća utakmica sa Panatinaikosom, u petom kolu Top 16 faze Evrolige, biti prava košarkaška svečanost.

"Ne želimo da tražimo alibi unapred, ali treba uzeti u obzir da nam dolazi šampion Evrope. To je kao kada bi u fudbalu neko igrao sa Barselonom. Panatinaikos je došao bez Pekovića, ali oni to svakako mogu da nadoknade. Oni jesu ispali, ali imaju svoju čast koju žele da odbrane i svakako neće da imaju skor 5-0 u Evroligi", rekao je Vujošević.

Posle četiri kola, Partizan ima skor od tri pobede i jednog poraza, dok je PAO bez trijumfa i bez šanse da eventualno odbrani trofej u Evroligi.

"Očekuje nas još jedna košarkaška svečanost i nadamo se radost koju ćemo da priredimo navijačima Partizana i svim ljubiteljima košarke u Srbiji. Pred početak Evrolige nisu nam davali velike šanse i postavljalo se pitanje da li ovaj tim može dostojno da prezentuje našu košarku. Moram, pre svega, da pohvalim igrače na velikom trudu i zalaganju. Nema ekipe koju nismo pobedili, pa čak i one koje pretenduju na trofej prvaka Evrope. Došli smo u poziciju na koju nismo računali i borimo se za Top 8. Kako su rezultati dolazili tako je i prag očekivanja rastao", izjavio je trener "crno-belih".

Vujošević je rekao da će njegov tim dati sve od sebe da ponovo obraduje svoje navijače.

"Za nas ova utakmica ima takmičarski značaj, za njih nema i u toj nekoj rasterećenosti je njihova prednost. Mi želimo da obradujemo naše navijače i sigurno ćemo dati sve od sebe", rekao je Vujošević.

Trener Panatinaikosa Željko Obradović rekao je da će njegovi igrači učiniti sve kako bi u duelu sa Partizanom došli do svoje prve pobede u Top16 fazi Evrolige.

"Ova utakmica nema rezultatski značaj za nas, pošto smo već izgubili sve šanse da se plasiramo u četvrtfinale. Uprkos tome, pokušaćemo da igramo dobro i da se izborimo za prvi trijumf. Niko nije očekivao da ćemo posle četiri kola biti bez pobede u Top16 fazi. Želimo da trijumfujemo u preostale dve utakmice", rekao je trener evropskog šampiona Željko Obradović.

Utakmica Partizan – Panatinaikos igra se u četvrtak u 20.45 časova u "Pioniru".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 04.03.2010. 19:18
besplatna dojava prolaz100posto.bloger.hr
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online