Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.12.2013.
13:43
BETA A

Radonjić: Idemo na pobedu protiv Cibone

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da njegova ekipa mora oprezno da uđe u predstojeću utakmicu sa zagrebačkom Cibonom, ali da želi pobedu kako bi se vratila u pobednički ritam.

Dejan Radonjić
 

"Želimo da osvojimo bodove posle poraza u prošlom kolu od MZT-a u Skoplju i vratimo se u pobednički ritam. U rezultatskom smislu Cibona stoji dobro, ali mnogo se priča o njihovim problemima u klubu. Zbog toga moramo da budemo oprezni i zaustavimo njihove kvalitetne pojedince i koncentrisanom igrom dođemo do pobede", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Pioniru.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.30 u dvorani Pionir igraju utakmicu 13. kola Jadranske lige protiv Cibone. Zvezda je prva na tabeli sa devet pobeda i tri poraza, a Cibona je četvrta sa pobedom manje. Radonjić je rekao da njegova ekipa nije imala dovoljno vremena da se pripremi za sutrašnju utakmicu zbog obaveza u Evroligi, ali da to neće biti opravdanje za eventualni slab rezultat.

"Znamo kako treba da igramo. Svesni smo činjenice da se pravi ambijent da je naša pobeda normalna stvar. Bez obzira sa kojim sastavom budu došli, moramo da budemo veoma oprezni", rekao je on.

Trener "crveno-belih" istakao je da njegova ekipa u svakoj utakmici ima imperativ pobede.

"Svaki sledeći meč kod kuće igramo pod imperativom pobede. Imamo povoljan raspored, stanje na tabeli uvek iziskuje da na svakoj utakmici budemo opterećeni osvajanjem bodova. Želimo da krenemo u pobedničku seriju, jer posle Cibone imamo još dve utakmice na svom terenu", rekao je Radonjić.

On je dodao da će košarkaš Luka Mitrović, koji je teško povredio koleno, danas skinuti longetu i da će se sutra konkretnije znati koliko će trajati oporavak i njegov povratak u rad sa prvim timom. Takođe je rekao da klub neće po svaku cenu tražiti njegovu zamenu. Crvena zvezda se ove sezone takmičila u Evroligi gde je ostvarila
četiri pobede, ali nije uspela da se plasira u Top 16 fazu takmičenja.

"Odigrali smo kvalitetno u Evroligi. Samo u jednoj utakmici smo bili bez šanse za pobedu. Zabeležili smo četiri pobede i pokazali da smo se zasluženo tu našli. Znali smo da će nam biti teško u grupi. Ta grupa neće dati prvaka Evrope, ali je bila najteža za plasman u Top 16. Te utakmice ćemo iskoristiti i stečeno iskustvo iz ove sezone će nam poslužiti u narednoj", rekao je Radonjić.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online