Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 10.04.2014.
20:03
Beta A

KKCZ: Nove laži Vujoševića, sve će objasniti na sudu

Košarkaši klub Crvena zvezda saopštio je da će protiv predsednika JSD i trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića pokrenuti krivični postupak, očenjujući da je on izneo niz novih neistina na račun kluba.

 

"Trener Partizana Nis Duško Vujošević ni ovog puta u svom obraćanju medijima nije mogao bez uvreda na račun KK Crvena zvezda, ali sve to što je tako olako izgovorio će morati da objasni na sudu", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, namera Zvezde je da se jasno demanutuju "nove laži" Vujoševića, koji je danas rekao da je neregularno izabrano rukovodstvo Super lige, njen direktor i komesar.

"Laž je da je novi direktor za takmičenje KLS Dragan Gogić bio na platnom spisku KK Crvena zvezda. Verovatno Duško Vujošević misli da se u KLS i danas radi kao što se radilo poslednjih desetak godina kada su nekadašnji komesari domaće lige bili Slobodan Jelić i Predrag Bojić", piše u saopštenju Crvene zvezde.

"Novi direktor za takmičenje KLS Dragan Gogić, kao i predsednik Skupštine ligaša Darko Jovičić su izabrani na legalan i legitiman način ogromnom većinom glasova delegata svih klubova na Skupštini KLS", dodaje se u saopštenju.

Takođe, iz Zvezde navode da je Vujošević shvatio da je "prevarama došao kraj", ali da on i dalje nastavlja da obmanjuje javnost.

"On nastavlja u svom stilu obmanjujući armiju Partizanovih navijača, ali i kompletnu javnost time što pokušava da za svoje eventualne buduće neuspehe proglašava sve druge za krivce. Time valjda želi da nametne zaključak da su protiv Vujoševića i država i BIA i CIA, Vatikan, Rusija i Amerika... I ko zna ko još", navodi se u
saopštenju.

U saopštenju kluba dodaje se da više neće ulaziti u rasprave sa predsednikom JSD Partizan, jer ne žele više da "ubijaju srpski sport, kao što to Vujošević radi godinama unazad".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.04.2014. 20:18
"TREBA MU TAKO" . NIJE pomenuo najnoviju ZVEZDINU ZVEZDU ANDREJA VUČIĆA . A ni Čović nije pomenut ? NEMOGUĆE . E , moje jajare ciganske uhvatila vas je PANIKA POSLE PORAZA U RUSIJI I SVI VAM SMETAJU . MISLITE O CIBONI JER AKO VAS ONI NE DAJ BOŽE NAMAŽU GOVNI.A U BEOGRADU VAMA SLEDI NOVI KATANAC I SPAJANJE SA RADNIČKIM IZ KRAGUJEVCA . VI STE BRUKA SRPSKOG SPORTA . OPLJAČKALI STE I KK I FK ALI IMATE VUČIĆA I ČOVIĆA I "NE MOŽE VAM NIKO NIŠTA" . MOŽE I TE KAKO ONAJ ODOZGO ONAJ SVE VIDI I DAJE SVAKOM PO ZASLUZI . MNOGO STE GREŠNI ČUVAJTE SE . NIJE DOBRO ZA VAS .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online