Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 29.10.2014.
13:24
Beta A

Čović otkrio milionski budžet Zvezde

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da ima puno poverenje u trenera Dejana Radonjića i igrače, i da ekipa nije opterećena dobrim rezultatima.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović 
 

"Naš koncept je da iz mlađih kategorija pravimo i prebacujemo igrače u prvi tim. To smo napravili u dogovoru s trenerom u koga imam potpuno poverenje. Verujem u stručni štab i igrače, mislim da ćemo napraviti dobre rezultate, ali uprava ne želi da ih optereti", rekao je Čović na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

Čović je naveo da se od igrača traži da se u svakoj utakmici bore "do poslednje kapi znoja" i da razume njihove greške koje su pravili u prethodnim utakmicama.

Zvezda se ove sezone takmiči u Evroligi, a u prva dva kola tog takmičenja ima po pobedu i poraz. Crveno-beli sutra od 19.00 u Beogradskoj areni igraju protiv Valensije utakmicu trećeg kola Grupe D.

"Pitanje je da li Crvena zvezda može da se računa kao favorit u bilo kojoj utakmici Evrolige, pa čak i u duelu sa Neptunasom", rekao je Čović.

On je istakao da je budžet košarkaškog kluba za ovu godinu oko 3,6 miliona evra i da je ono što opterećuje "zaostavština" od dva miliona evra.

"Sa tim se borimo, verujem da ćemo sve to uspeti da dovedemo do kraja. Ušli smo u treću godinu reorganizacije kluba", rekao je Čović.

Upitan da li bi klub imao novac da dovede jednog igrača u toku sezone ako to bude bilo potrebno, on je rekao da će se sve raditi u dogovoru sa trenerom.

"Ako zajedno procenimo da je to potrebno, moraćemo da nađemo pare. Dovođenje igrača ne isključujem", kazao je on.

Čović je rekao da je za sutrašnju utakmicu do jutros prodato oko 10.500 ulaznica i da u prodaji ima još šest-sedam hiljada karata. On je pozvao navijače da navijaju korektno pošto je Evroliga liga poslala dopis u kojem traži sportsko navijanje, bez uvreda na rasnoj osnovi.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.10.2014. 13:36
Dok je Vučića SRBIJA ČE BITI ZVEZDIN BANKOMAT . NEMA VEZE ŠTO FK DUGUJE 50 I VIŠE MILIONA € IGRAJU SE UTAKMICE POD REFLEKTORIMA DOVODE SE IGRAČI I SVE FUNKCIONIŠE U "NAJBOLJEM REDU" KK SE PRESELIO U ŽELEZNIK DA BI POBEGAO OD DUGOVA OD 16 MILIONA € PROMENIO IME I NIKOM NIŠTA SE NE DUGUJE ? SADA SE ČOVIĆ HVALI BUDŽETOM OD 3,6 MILIONA € I ZAOSTAVŠTINOM OD 2 MILONA € I NIKOM NISU DUŽNI . "DOBRO JE" DOK VUČIĆEVA BANDA VODI SRBIJU ALI JEDNOM ĆE NEKO MORATI DA VRATI TAJ NOVAC PRE ILI KASNIJE . A TO ĆE MNOGO BOLETI . .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online