Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.04.2015.
01:42
Vestionline A

"Grobari" napravili pakao: "Pola trafike" na terenu, vinjakom po crveno-belima!

Upaljači, flašice od vinjaka, mobilni telefon, kovanice, loptice za golf, baklje i pesma navijača Partizana obeležili su četvrti i odlučujući meč polufinala ABA lige između beogradskih "večitih".

Tanjug
Navijači Partizana na četvrtom susretu polufinala ABA lige

Zagrevanje crveno-belih proteklo je u iznenađujućem mirnom tonu. Na udaru pristalica kluba iz Humske bili su jedino Jaka Blažič, kome je vređana majka i Čarls Dženkins, koji je "čašćavan" majmunskim kricima.

Neposredno posle sudijskog podbacivanja krenulo se u zasipanje terena raznoraznim tvrdim predmetima, od kojih bi moglo da se napuni "pola trafike". Bilo je tu i nekoliko flašica vinjaka, gomila sitnog novca, semenki, kokice, sokovi...

Zvuk udaranja upaljača o parket bilo je češće i od škripe patika. Momci koji čiste "ring" imali su mnogo posla, a odrađivali su ga u majicama na kojima je pisalo "Đenka je naš, Pantelija je u komšiliku". Na poluvremenu je došlo do koškanja u parteru. Jato "grobara" ostrvilo se na jednog momka, dok se nije ustanovilo da se ne radi o navijaču Zvezde.

Vestionline
"Gospodin" iz prvog reda koji je gađao loptom Markusa Vilijamsa

O uvredama da ne govorimo. Prednjačila su "gospoda" iz prvog reda, dvojica "navijača", ornih da isteraju svoju pravdu, pljuju igrače Zvezde i skandalozno gađaju loptom Markusa Vilijamsa. Arbitri su reagovali, izbacili vinovnika koji je očigledno bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, ali se posle nekoliko minuta vratio tik uz teren da gleda nastavak susreta.

Atmosfera nije splasla i posle već viđene pobede Crvene zvezde. Upaljeno je desetak baklji i pevalo se voljenom timu. 

Vestionline
Još jedan "gospodin" koji je pokušavao da deli "svoju pravdu"

Ipak, nije moglo bez incidenta na kraju. Momci u crveno-belim uniformama gađani su "rafalnom paljbom" prilikom ulaska u tunel, a među "navijačkim" rekvizitima bile su letve i stolice. Sve je to bio uvod u nemile scene koje su se desile u tunelu, kada je Duško Vujošević "oprobao pesnice" na jednom, kako je on rekao, navijaču Zvezde, koji mu je urlao na uvo, dok je tim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić prošao sa povredom glave.

Neposredno posle incidenta sa Vujoševićem, u pres centru su bili viđeni dvojica navijača Partizana, koji su izazvali pometnju među "sedmom silom". Ipak, brzom intervencijom Žandarmerije oni su izbačeni iz dvorane i konfrencija je nesmetano mogla da počne. Kako nam je rečeno, ti navijači su imali novinarske legitimacije i nesmetano su prošli kontrole i pojavili se u sali.

"Grobarima" je poraz teško pao, ali su i sat vremena posle susreta ostali u dvorani i pevali voljenom klubu...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online