Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 19.11.2010.
10:19 >> 14:31h
Vestionline A

Vujošević: Nema više mesta za grešku

Trener košarkaša moskovskog CSKA Duško Vujošević izjavio je posle poraza od Efes Pilsena 86:72 u petom kolu D grupe Evrolige da njegov tim više nema prava ni na jedan kiks u završnici takmičenja.

Duško Vujošević

Nakon novog, četvrtog poraza u pwtoj utakmici plasman CSKA u TOP 16 fazu je sve neizvesniji, a svaki naredni poraz i potpuno bi izbacio Moskovljane iz trke za plasmanom u drugi krug takmičenja.

"Čestitam kolegi Velimiru Perasoviću na zasluženoj pobedi Efesa. Očajno smo počeli meč, dozvolili rivalu da stekne ogromnu prednost od 19 razlike u 13. minutu (35:16), što im je omogućilo mirniju igru u nastavku. Na trenutke smo bili dobri, ali to nije bilo dovoljno za pobedu. Za uspeh nam je bila potrebna dobra odbrana i kvalitetan izbor šuta, a nama je nedostajalo i jedno i drugo. Sada sa učinkom 1-4 više nemamo prava na kiks i svaka sledeća utakmica u grupi za nas je kao finale i borba za titulu prvaka", poručio je Vujošević nakon poraza u Istanbulu.  


Teški trenuci za Vujoševića

 

Treneru košarkaškog kluba CSKA Dušku Vujoševiću, posle najlošijeg starta u Evroligi u bliskoj istoriji ruskog velikana, tamošnji mediji žele da vide "leđa".On je pre dolaska u CSKA ime stvorio sa Partizanom, klubom sa malim budžetom koji je pravio vrhunske rezultate u Evropi.

 

Međutim, Vujoševiću u prestonici Rusije ide veoma loše, pošto je sa "armejcima" u pet utakmica Evrolige zabeležio samo jednu pobedu i četiri poraza. Ruski dnevni list "Gazeta" najoštrije je kritikovala rad Vujoševića.

 

"Gde smo došli sa tobom Susanjine? (Ime Susanjin u Rusiji je postao ironični kliše za čoveka koji tvrdi da zna kako se nešto radi, ali to ne dokazuje). Posle poraza od Efesa na sajtu CSKA pojavila se gomila poruka u kojem navijači traže odlazak selektora Crne Gore.

 

"Sada sa učinkom 1-4 više nemamo prava na kiks i svaka sledeća utakmica u grupi za nas je kao finale i borba za titulu prvaka", poručio je Vujošević nakon poraza u Istanbulu.

 

"Gde nas je doveo trener, u društvu smo sa najlošijim ekipama kakve su Cibona, šarlroa i Prokom. Posle poraza od Efes Pilsena, Vujošević je izjavio da je od sada svaki evromeč najvažniji u sezoni", piše u 'Gazeti'.

 

Predsednik CSKA Andrej Vatutin izjavio je da Vujošević ostaje trener moskovskog košarkaškog kluba, be obzira što svi čekaju neke radikalne poteze.

 

"Neka se niko ne uvredi, ali dok trener radi, znači da poverenje postoji. Ako se nešto bude desilo biće objavljeno", rekao je Vatutin.

 

Pored toga što Vujošević ima jezičkih barijera u klubu (ne govori engleski), problem mu predstavljaju i povrede dva vrlo bitna igrača Saše Koena i Ramunasa Šiškauskasa.

Subota 20.11.2010. 00:37
Vrati se Dule tamo gde pripadaš !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online