Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.12.2013.
17:18
BETA A

Bošković: Utakmica sa Kinom je jako važna

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je danas da je utakmica sa Kinom jako važna i da će od igračica tražiti maksimalnu ozbiljnost.

Saša Bošković

Srbija se u petak u Nišu od 13.00 sastaje sa Kinom u utakmici petog kola grupe B Svetskog prvenstva.

"U petak igramo još jednu jako bitnu utakmicu sa Kinom. Biće nam to dobra priprema pred nastavak prvenstva. Tražiću maksimalnu ozbiljnost od svih devojaka", rekao je Bošković.

On je kazao da Rukometni savez Srbije (RSS) sprema iznenađenje za Nišlije i da se nada da će oni u nastavku takmičenja doći u Beograd da podrže reprezentaciju.

"Znam da će Čair biti pun. Ono što mogu da otkrijem, je da RSS sprema iznenađenje za Nišlije. Ja bih voleo da i oni nama naprave iznenađenje, da krenu za Beograd, kolima, autobusima i vozom... Ja ih ovim putem pozivam, a mi ćemo im se odužiti dobrim igrama", rekao je Bošković.

"Iako smo poraženi od Brazila, dobili smo Dansku i to je veliki pokazatelj koliko ova reprezentacija vred i može. Svih 16 devojaka plus tri koje nisu u sastavu žive zajedno, jedna za drugu. Nije bitno koliko koja igra, svaka daje svoj doprinos. Svi zajedno idemo ka cilju, pobediničkom postolju", dodao je selektor.

Rukometašica Sanja Rajović rekla je da veruje da će se od Niša rastati pobedom i zahvalila se publici na podršci protiv Danske.

"Verujem da ćemo se sa divnom niškom publikom rastati pobedom. Pohvalila bih i zahvalila publici koja je u meču sa Danskom bila fenomenalna. Ja to nisam još doživela, takvo navijanje u poslednjih deset minuta. Svaka im čast. Pozivam ih da dođu da nas bodre i u Beogradu", rekla je Rajovićeva.

Ona je dodala da u osmini finala ne bi volela da se sastanu sa Holandijom i Južnom Korejom. Rukometašica Sanja Damjanović rekla je da im je pobeda protiv Danske dala samopouzanje i da se ne smeju opustiti na utakmici sa Kinom.

"Pobeda protiv Danske nam mnogo znači za samopouzdanje. Ne smemo zaboraviti da u petak igramo sa Kinom u poslednjem meču grupe B. Poštujemo mi i tog rivala i ne smemo se opustiti", rekla je Damnjanovićeva.

Brazil je prvi na tabeli grupe B sa četiri pobede, Srbija i Danska dele drugo mesto sa po tri trijumfa, Japan i Kina su slavili po jednom, a Alžir je poslednji sa četiri poraza.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online