Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.08.2011.
15:54
Vestionline, Beta A

Uragan "Irena" odlaže US Open?!

Tereni u Njujorku na kojima treba da se igra Otvoreno prvenstvo SAD u tenisu biće zatvoreni zbog pretnje uragana "Irena", i neće se otvarati do početka turnira.

"Irena" preti organizatorima US Opena

Početak turnira na “Flašing Medouzu” zakazan je za ponedeljak sa početkom u 11 sati, ali sada on zavisi od posledica uragana koji preti istočoj obali SAD-a.

Zbog toga je i otkazan tradicionalni dan za decu. Turnir bi trebalo da počne u ponedeljak. Uragan "Irena" izazvao je brojna pomeranja sportskih događaja na istočnoj obali SAD u nekoliko sportova.

Ju-Es Open je imao velikih problema sa vremenom poslednjih godina. Poslednja tri muška finala igrala su se u ponedeljak, pošto za vikend nije moglo da se igra zbog kiše.

Gren slem turniri Australijan open i Vimbldon imaju pokretne krovove za slučaj kiše, a planirano je da se izgradi jedan i za Rolan Garos, tako da će Ju-Es open ostati jedini od četiri najveća turnira čiji teren neće moći da se pokrije.

Uragan Irena dosad je napravio veliku štetu u Portoriku, Dominikanskoj republici i Bahamima, a trenutno je na putu za severnu i istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država, izveštava Nacionalni centar za uragane.

Prijem za srpske tenisere pred početak US Opena

 

Povodom početka US opena ambasador Srbije u Vašingtonu Vladimir Petrović priredio je u Njujorku prijem za najbolje srpske tenisere, učesnike grend slema.

 

Prijem je priređen u okviru stadiona Artur Eš, na Flašing Medouzu, u njujorškom predgrađu Kvins, na čijim terenima će srpski teniseri imati priliku da se bore za medalje otvorenog prvenstva SAD, jedno od četiri najznačajnija u svetu.


Pored Novaka Đokovića, koji je trenutno na poziciji prvog tenisera sveta, glavni gosti bili su Jelena Janković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Bojana Jovanovski.

Među zvanicama je bilo pripadnika srpske zajednice u SAD, ali i dosta američkih biznismena, koji su iskoristili priliku da za uspomenu ponesu neku svoju fotografiju sa najboljim teniserima Srbije, pa i sveta.


Skupu su se pridružili i fudbaler Dejan Rambo Petković i košarkaš Marko Jarić.

Prijemu je prisustvovao i šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.


Skup se organizuje već treći put, i potvrdio se ne samo kao vid podrške našim igračima, već i kao dobra prilika za promociju Srbije u Sjedinjenim Državama.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online