Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 10.06.2012.
20:12
Vestionline, Beta A

EP: Španci i Italijani odigrali nerešeno 1:1

Fudbaleri Španije i Italije odigrali su danas u Gdanjsku nerešeno 1:1, u prvom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Mogao da reši meč - Fernando Tores

Italijani su poveli golom Antonija Di Natalea u 61, a izjednačenje Špancima doneo je Sesk Fabregas u 64. minutu.

Španci su u prvom poluvremenu imali posed lopte, pre svega zbog svojih karakterističnih kratkih pasova, ali su Italijani imali nekoliko opasnih kontranapada.

Posle dva napada Španaca koji su završeni lošim udarcima Davida Silve, "azuri" su zapretili posle slobodnog udarca Andree Pirla sa 20-ak metara, ali je Iker Kasiljas dobro odbranio.

Italijani su do kraja poluvremena imali još dve odlične prilike, ali je Kasiljas prvo u 36. minutu odbranio volej udarac Klaudija Markizija, a potom i zaustavio odličan pokušaj glavom Tijaga Mote sa šest metara pred sam kraj prvog poluvremena.

Španci su zaigrali bolje na početku drugog poluvremena i stvorili nekoliko odličnih prilika, ali nisu bili precizni Andres Inijesta, Sesk Fabregas i Ćavi.

Di Natale je doveo Italijane u vođstvo samo pet minuta pošto je ušao u igru umesto Marija Balotelija u 56. minutu. Andrea Pirlo je odličnim pasom "izbacio" napadača Udinezea, koji je utrčao između dva odbrambena igrača Španije, izašao sam ispred Kasiljasa i lako ga savladao.

Španci su izjednačili tri minuta kasnije pošto je Fabregas iskoristio odličan pas Davida Silve i ssutem iz prve sa 10 metara savladao Bufona.

"Crvena furija" je u 75. minutu mogla do pobede, kada je posle dobrog pasa Ćavija Fernando Tores izašao sam ispred Bufona, ali je golman izleteo i uzeo mu loptu.

Napadač Čelsija je do kraja utakmice imao još nekoliko šansi, ali nije uspeo da ih iskoristi.

Nekoliko minuta pred kraj meča do gola su mogli i Italijani, ali je Markizio loše šutirao posle dobrog prodora i duplog pasa sa Motom. Obe ekipe su u poslednjih 15-ak minuta stvorile dosta šansi, posebno Španci, ali nisu uspele da dodju do pobedonosnog gola.

U drugoj utakmici Grupe C večeras Hrvatska je pobedila Irsku sa 3:1.

Ponedeljak 11.06.2012. 10:54
http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i zaista uživam u njoj. Vodiš svoj tim i igraš protiv drugih igrača iz celog sveta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno možeš da igraš fudbal i hokej, veoma brzo i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajnovan! Dođi i uveri se, najbolji besplatni menađer na svetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online