Ponedeljak 27. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 02.07.2012.
19:14
Vestionline, Beta A

Azarenka "počistila" Anu sa Vimbldona

Srpska teniserka Ana Ivanović ubedljivo je poražena u osmini finala Otvorenog prvenstva Engleske od Viktorije Azarenke sa 0:2, po setovima 1:6, 0:6.

Nije joj bilo pomoći protiv Azarenke - Ana Ivanović

Azarenka je bolje počela meč i već na startu dva puta oduzela servis protivnici. Kod rezultata 4:1 u gemovima i 40:30 na servis Beloruskinje meč je prekinut na oko 30 minuta zbog kiše.

Kada je zatvoren krov iznad centralnog terena susret je nastavljen, a Azarenka je zaigrala još jačim tempom, ako je Ivanovićeva imala vremena da predahne i promisli gde greši.

Pošto je brzo dobila poen na svoj servis, ona je napravila još jedan brejk i povela sa 1:0 u setovima.

U drugom setu Azarenka je potpuno kontrolisala igru i praktično bez izgubljenog gema iskoristila prvu meč loptu za ubedljivu pobedu.

Drugoplasirana igračica na svetu u četvrtfinalu Vimbldona igraće protiv Tamire Pašek iz Austrije.

POVEZANE VESTI

TENIS Ne mrdaju...
Ponedeljak 02.07.2012. 20:08
AKO OPET IZJAVI "IMALA SAM SVOJE ŠANSE..." smatraću da mora pod hitno na lečenje...
Ponedeljak 02.07.2012. 23:41
Sad Azarenka srecan put do titule sampiona (Sharapova je vec ispala). Ocekivao sam jos pre 2-3 godine da ce Azarenka poceti da dominira. Ona je sampionski materijal - dobro gradjena, ne previsoka, bori se srcano (lav u horoskopu), ima americke arogancije (tamo zivi neko vreme), a sa Francuzom trenerom je izgleda naucila i latinsko lukavstvo. Slovenske duse (nase i Ruskinje) slabe sanse imaju u sudaru sa zapadnom perfidnoscu, arogancijom, i germanskom brutalnosti koje idu uz odlicnu organizaciju i detaljno planiranje.
Utorak 03.07.2012. 03:45
Ana treba da predje onu granicu, [TESKO TO NASI, RADE],sto je vrlo tanka, nevidljiva, a lezi na prelazu u profesionalca i laganom napustanju amatera.Za paradigmu moze se pomenuti Rodza F., COVEK sto zivi sto -postotno u tenisu. Da me neko ne shvat pogresno, reci cu da ANA mora da unese u svoj rad , telo i mozak jacu dozu "fanatizma'- ["gladijatorke"], a ne manekenstva, mekoce i ugladjenosti.Na taj fanatizam mislim! Primer prelaska iz amaterskog shvatanja u tenisu, u zestoke profesionalce, sa dzentlemenskim manirima ali sa punim ponosom ucinio je legendarni kralj tenisa---NOVAK DJOKOVIC. Ana, NOVAK je tvoj drug!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online