Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.07.2015.
08:02
Vestionline A

Hrvatski mediji veličaju Novaka: Briljantan, fantastičan, poseban...

Na hrvatskim portalima u prvom planu bio je fudbalski derbi Dinama i Hajduka, ali je veliki prostor dobio i trijumf Novaka Đokovića na Vimbldonu. Mediji u "lijepoj njihovoj" veličaju trijumf srpskog asa, a komplimenti se ređaju kao na traci: briljantan, fantastičan, poseban...

Reuters
Najbolji: Novak Đoković, teniski kralj

"Fantastični Đoković obranio vimbldonski naslov: U ludom finalu pobedio Federera", naslov je na portalu index.hr.

"Đoković slavio u fantastičnom finalu protiv Rodžera Federera", piše 24sata.hr.

- Novak Đoković pobednik je ovogodišnjeg izdanja Vimbledona. U fantastičnom finalu na središnjem terenu "Ol Ingland klaba" za tri sata igre savladao je Rodžera Federera 3-1 u setovima (7-6(1), 6-7(10), 6-4, 6-3) za svoj ukupno treći naslov na najvećem svetskom teniskom turniru.  U reprizi prošlogodišnjeg finala Novak je tako uspeo da obrani naslov, a dva vanserijska igrača pružila su nam vanserijski tenis, pogotovo u prva dva seta koja su otišla u taj-brejk - piše "24 sata".

"SPEKTAKULARNI FINALE VIMBLDONA Đoković briljantnom igrom dobio Federera i obranio naslov", stoji na portalu "jutarnji.hr".

- Đoković je na Vimbldonu slavio i prošle i 2011. godine. Đoković je tako postao tek osmi igrač u istoriji koji je uspeo da obraniti naslov na jednom od najuglednijih svetskih turnira. Prvom teniseru sveta to je drugi Grend slem ove sezone nakon pobede na Australijan Openu i deveti u karijeri, stoji između ostlaoh u izveštaju "Jutarnjeg lista".

"Novak Đoković po treći put u karijeri jeo englesku travu",piše "vecernji.hr".

- Novak Đoković potvrdio je klasu i drugu godinu zaredom osvojio Vimbldon! To mu je na "svetoj" travi treća titula u karijeri, a do nje je došao nakon dva sata i 59 minuta igre protiv velikog Rodžera Federera rezultatom 3:1 (7:6 (1), 6:7 (10), 6:4, 6:3). Želeo je Švajcarac do osme titule, kojom bi prestigao Pita Samprasa (7), ali nije išlo ni drugu godinu zaredom. Umesto toga je Đoković osvojio svoj deveti Grend slem. Tenis kakav Srbin igra zaista je poseban. Iako Federer ima čaroliju u rukama i pogađa što drugi ne mogu, greši mnogo više nego u mlađim danima, a i Đoković mu je našao slabost, kao i toliko puta dosad. Naime, Federera nije služio bekhend, promašivao je što inače ne promašuje jer to mu je najbolji udarac - stoji u izveštaju "Večernjeg lista".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online