Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 12.10.2014.
16:24
blic.rs A

Položio ispit pa pravac kod doktora da mu izvadi bubicu iz uveta

Prof. dr Dušan Milisavljević objavio je na svom tviter profilu da je jednom studentu u Nišu iz uva izvadio bubicu, nakon što je ovaj položio ispit.

Dvoumio se, hteo da prijavi studenta, jer je i sam profesor
 

- Upravo sa vadio iz uva bubicu za polaganje ispita. Juče je položio, ali nije mogao da je izvadi pa došao. Nije on prevario profesora, već sebe - glasio je tvit koji je postavio prof. dr Milisavljević.

Nekadašnji predsednik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu, ali i otorinolaringolog iz KC Niš objašnjava za "Blic" da je u subotu zbog ovog studenta bio u moralnoj dilemi.

- Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam identitet pacijenta - kaže dr Milisavljević.

 

Student se doktoru obratio odmah nakon što je položio ispit. Priznao je šta je uradio, ali doktoru nije želeo da kaže na kom fakultetu studira.
- Da se ne bi videla i štrčila, bubicu je duboko gurnuo u uvo. Ona je upala dublje u kanal, preko bubne opne. Na taj način mu se i oštetio ušni kanal, objasnio je problem dr Milisavljević.

Kada je izvadio bubicu, doktor ju je odmah bacio u kantu za đubre našta je student malo burnije odreagovao, jer je bubicu iznajmio za 2.500 dinara i morao je da je vrati.

"Ovo je samo pokazatelj pada morala u društvu. Da nam ništa nije sveto. Ovaj student nije prevario sve nas, sveć svoju budućnost", zaključuje dr Milisavljević.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.10.2014. 16:33
баш ме брига за студенте и његову будућност!!! зар ће тај и такав сутра да нам лечи децу и грађане??? и ти би требао да попијеш санкцију јер ниси ништа предузео да се то спречи!
Nedelja 12.10.2014. 23:43
"....Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam identitet pacijenta - kaže dr Milisavljević......" "..Nije on prevario profesora, već sebe ...." Драги професоре, не само да је студент преварио вас него сте и ви преварили систем самим непријављивањем истог !!! Због таквих ствари и не чињења данас је здравство свуда у тоталном хаосу јер све је мање стручних љекара, све се више дешава фаталних грешака и због безазлених проблема.... 1- У Новом Пазару једна млада жена грешком ваших колега незналица никада неће искусити најсветију улогу у животу жене да буде....МАМА!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online