Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.01.2015.
10:02
Beoinfo A

Vozači oprez: Zatvoren kružni tok na Autokomandi

U okviru rekonstrukcije Ulice vojvode Stepe saobraćaj na kružnom toku Autokomanda od danas (24. januara) je zatvoren za saobraćaj.

wikipedia/PeđaNbg
U zoni kružnog toka neće biti moguća bilo kakva isključenja ili uključenja u saobraćaj

Saobraćaj biti moguć samo duž Bulevara oslobođenja u oba smera i neće biti moguća bilo kakva uključenja ni isključenja u zoni kružnog toka, odnosno raskrsnice Autokomanda, saopšteno je iz "Beokom servisa”.

Tokom radova menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način:

- linija 18 će na delu od stajališta "Franše d'Eperea" (petlja Autokomanda) do Ljubićke ulice u smeru ka Medakoviću saobraćati Bulevarom Stefana Prvovenčanog (auto-put Beograd-Niš), Ljubićkom, Kumodraškom i dalje redovnom trasom, dok se u suprotnom smeru ne menja trasa linije;

- linije 39 i E9 će na delu od stajališta "Franše d'Eperea" (petlja Autokomanda) do Ljubićke ulice u smeru ka Kumodražu saobraćati Bulevarom oslobođenja, silaznom rampom na auto-put, Bulevarom Stefana Prvovenčanog (auto-put Beograd-Niš), Ljubićkom, Kumodraškom i dalje redovnom trasom, dok se u suprotnom smeru ne menja trasa linije;

- linije 59, 78, E7, 47N i 48N će na delu od kružnog toka na Autokomandi do raskrsnice ulica Borska-Crnotravska u oba smera saobraćati Bulevarom oslobođenja, Crnotravskom ulicom i dalje redovnom trasom;

- linija 34 će na delu od raskrsnice ulica Dr Milutina Ivkovića - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića do raskrsnice ulica Ljutice Bogdana - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića saobraćati u oba smera Ulicom dr Milutina Ivkovića, Ljutice Bogdana, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i dalje redovnom trasom;

- linija 42 će saobraćati u smeru ka Banjici na delu od terminusa "Slavija/Birčaninova" do raskrsnice ulica Ljutice Bogdana - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića sledećim saobraćajnicama: terminus "Slavija/Birčaninova”, Katićeva, Birčaninova, Deligradska, Trg Slavija, Nemanjina, Savski trg, Savska, Mostar, Bulevar vojvode Putnika, Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića i dalje redovnom trasom; u smeru ka Trgu Slavija na delu od raskrnice ulica Ljutice Bogdana - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića do terminusa "Slavija/Birčaninova” sledećim saobraćajnicama: Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, Bulevar vojvode Putnika, Mostar, Savska, Savski trg, Nemanjina, Trg Slavija, Bulevar oslobođenja, Tiršova, Katićeva, terminus "Slavija/Birčaninova”.

Na izmenjenom delu trase vozila JGP-a će koristiti postojeća stajališta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online