Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.02.2016.
15:13
Sponzorisani tekst A

Job Fair 2016: Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada već osmi put zaredom. "JobFair-Tvoja karijera počinje ovde!" biće održan 7. i 8. marta 2016. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu. Sajam se svake godine održava, pre svega, kako bi povezao studente sa kompanijama i olakšao studentima potragu za svojim prvim radnim iskustvom.

BEST grupa Niš
 

Jedan od osnovnih ciljeva BEST-a jeste povezivanje studenata, kompanija i obrazovnog sistema, koji uspešno ostvarujemo dugi niz godina kroz organizovanje različitih događaja. Job Fair je jedan od reprezentativnih događaja kojim se to postiže. Pored toga, težimo da studentima kroz naše događaje pružimo mogućnost za razvoj sposobnosti za rad i usavršavanje veština.

Na samom sajmu studentima, diplomcima i postdiplomcima svih fakulteta se pruža jedinstvena prilika da stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje su u potrazi za ambicioznim, stručnim i visokokvalifikovanim kadrovima. Studenti koji traže posao ili stručnu praksu biće u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija učesnica koje ih interesuju što im ujedno pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem svojih biografija, kao i intervjuom za posao. Pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde!” BEST Niš pokušava da motiviše studente da budu aktivni jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se sve vreme usavršavali.

BEST grupa Niš
 

Pored direktnog kontatkta i komunikacijom sa predstavnicima kompanija, posetiocima sajma biće potpuno besplatno omogućeno da kroz set prezentacija kompanija, seminara, treninga i radionica, steknu ili unaprede veštine koje su tražene i cenjene u savremenom poslovanju, a koje nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja.

Više informacija o sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama, pokroviteljima i medijskim kućama možete poronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prvi korak ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će po završetku sajma biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online