Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.08.2018.
11:49
Nikola Radenković, Sponzorisan tekst A

Komplet slikovnica za manje od 1000 dinara

Svi dobro znamo da su svima nama naši najbliži sve na svetu i da bismo za njih sve učinili. Pogotovo ako su to u pitanju deca. San i želja skoro svih ljudi jeste da se ostvare kao roditelji. To je prema najnovijim istraživanjima sa prestižnih američkih univerziteta prva na listi želja svakog mladog čoveka odnosno žene.

Promo
 

A kako uzrast raste tako ona postaje sve jača, ako se naravno u međuvremenu ne ispuni. Mada u današnje vreme digitalne revolucije kada deca sve manje vremena provode napolju igrajući se sa svojim vršnjacima, nije nimalo lako naći način da ih obradujete, a da to opet bude ne samo štetno po njih, već i edukativno i korisno. Zato na scenu stupaju knjige. Odnosno da budemo precizniji – slikovnice

Odrastanje u neko novo doba

Starije generacije će se sigurno setiti kako su bezbrižno provodili vreme kao deca, uživajući u mnogim igrama sa svojim drugarima koje su ih razvijale kako fizički tako i mentalno. Čini se kao da je odrastanje bilo zdravije i bezbednije, a prevashodno opuštenije i bezbrižnije, do pre neku deceniju. Danas, u eri mobilnih telefona, laptopova, tableta, pametnih satova i još kojekavih zezalica i naprava, nije nimalo lako za roditelja da pronađe zdravu razonodu za svoje najmlađe kao na primer knjige.

Dobro je poznato da pomenute elektronske spravice emituju različite talase i zračenja koja mogu biti izuzetno opasna ako su njima izložena deca.  A upravo su deca i najizloženija tim napravama. Zato se deci mora ozbiljno voditi pažnja i ograničiti korišćenje smartfonova, televizora i ostalih uređaja. Ako se malo više potrudite za vaše dete, ono će vam biti veoma zahvalno u budućnosti.

Promo
 

Podsticanje kreativnosti

Kao što je već ranije pomenuto, decu nije nimalo lako iznenaditi i obradovati zabavnom, a opet zdravom i edukativnom razonodom. Ali, zato je nova platforma za naručivanje knjiga Knjige na dlanu odlučila da se upravo maksimalno posveti roditeljima. Profesionalci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti marketinga i prodaje knjiga, shvatili su kako mogu najbolje pomoći roditeljima, odnosno njihovoj deci.

Tako što će ponuditi nešto što je veoma lepo i zanimljivo za decu, a opet će im pomoći u mentalnom razvoju, posebno se fokusirajući na kreativnost najmlađih. Tu kreativnost moramo brižno čuvati i pametno podsticati zato što je ona jedna od glavnih pokretača u životima svih nas, a upravo je u dečijem stadijumu najčistija i najpodložnija uticajima od spolja. U tom kritičnom periodu radnog detinjstva deca su najpovezanija sa svojom unutrašnjom kreativnošću koja im kasnije može odrediti i usmeriti sudbinu na pravi put.

Slikovnica u samo par klikova

Zato dragi roditelji, bake i deke, ujke i ujne, bate i seke, tetke i teče, stričevi i strine. Posetite pomenuti vebsajt za knjige i ne propustite izvanrednu ponudu koja uključuje komplet slikovnice za samo 900 dinara! A dodatna pogodnost jeste što knjigu možete naručiti i kupiti u samo nekoliko klikova preko svog računara ili mobilnog telefona, a ona će vam uredno biti dostavljena na kućnu adresu u najkraćem roku.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online