Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 22.12.2010.
21:44
Vestionline A

Otvorena prva automatska benzinska pumpa

Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko otvorio je danas prvu automatsku benzinsku stanicu u Srbiji na kojoj nema zaposlenih i najavio da će na toj pumpi u narednih mesec dana gorivo biti jeftinije za dva dinara po litru.

Automatska benzinska stanica "Bulevar Crvene armije 1" otvorena je u Južnom bulevaru br. 70 u Beogradu, u prisustvu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

NIS će otvoriti još dve automatske benzinske stanice u Nišu i Kragujevcu, najavio je Kravčenko i dodao da je novi tip benzinske pumpe sastavni deo novog korporativnog brenda "NIS automatik", koji kompanija uvodi u okviru modernizacije svoje maloprodajne mreže.

On je naveo da je to 45 benzinska pumpa, koju je NIS rekonstruisao u ovoj godini, od ukupno 472 benzinske stanice, koliko NIS ima u svojoj maloprodajnoj mreži.

"Automatska benzinska stanica, prva ove vrste u Srbiji, samo je jedan od rezultata inovativnog poslovanja NIS-a, koji kontinuirano uvodi inovacije u svoje poslovanje i to je deo strategije naše kompanije, koja teži da postane lider u regionu u oblasti naftnih derivata", rekao je Kravčenko.

On je najavio da će NIS nastaviti da uvodi inovacije, jer je to standard poslovanja ove kompanije, ističući da je za NIS imperativ zadovoljan potrošač, brza i kvalitetna usluga, kao i modernizacija maloprodajne mreže i proizvodnja goriva evrokvaliteta.

NIS planira da u 2011. godini otvori i benzinske stanice u okviru supermarketa, kao i da potrošačima ponudi komprinirani prirodni gas. Na novootvorenoj benzinskoj stanici u Beogradu, građani će moći da toče gorivo po principu samoposluživanja, sedam dana nedeljno, odnosno 24 sata dnevno.

Plaćanje, odabir i količina proizvoda obavlja se posredstvom bankomata u koji se ubacuje novac, ili kartica, a potrošačima je na raspolaganju evro premijum BMB95, bezolovni BMB95 i evrodizel. Na svečanosti je uručena i nagrada-automobil marke "Polo" srećnom dobitniku prvog kola nagradne igre NIS Petrola, pod nazivom "Vožnja snova iz NIS Petrola".

POVEZANE VESTI

Sreda 22.12.2010. 22:35
E kad vidim ovog Djilasa, presednu mi sve lepe vesti.
Sreda 22.12.2010. 23:18
Ovo je totalna glupost... Znaci bice jos manje zaposlenih radnika,odose i ova radna mesta
Četvrtak 23.12.2010. 05:21
Jeste da simpatisem Ruse ali ovo je jos jedan primer sta biva kad strancima prodas svoje. Radnici cao, zarada cao, postanes kolonija. Cek da vidite kako Kinezi rade. Kupe fabriku, DOVEDU svoje ljude iz Kine i stave ih da rade... tako sam cuo od coveka koji prati ekonomska desavanja.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online