Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 10.04.2011.
12:24
Beta A

Budva: Ubijen vlasnik hotela "Avala"

Vlasnik budvanskog hotela "Avala" Dragan Bećirović ubijen je prošle noći u Budvi, javio je danas internet portal "Vijesti".

Od mesta na kojem je Bećirović ubijen vodi krvav trag ka budvanskom Domu zdravlja

Bećirović je, kako je navedeno, ubijen jutros u tri sata, u budvanskom naselju Golubovina, blizu gradske pekare.

Bećirović je bio i izvršni direktor kompanije "Bepler i Džekobson" i vlasnik hotela "Bjanka" u Kolašinu.

Kako navode "Vijesti" nepoznata osoba ispalila je tri hica na Bećirovića, koji je bio u blizini svog automobila, ispred zgrade u kojoj ima stan. Policija je na mestu ubistva pronašla tri čaure kalibra 7,62 milimetara.

Bećirović je, navodno, pogođen u butnu arteriju i momentalno je došlo do jakog krvarenja. Napadač je odmah pobegao, a Bećirović, pretpodstavlja se, krenuo prema Domu zdravlja koji se nalazi 500 metara od mesta ubistva. Tragovi krvi su vidljivi po asfaltu u dužini od stotinak metara.

Komšije u mirnom budvanskom kraju su se probudile kada su čuli pucnje u zoru i izašli na terase, ali se još spekuliše je li bio jedan ili više napadača.

Kombi hitne pomoći sa ranjenim Bećirovićem odmah je krenuo u kotorsku bolnicu, ali je biznismen izdahnuo u tunelu Mogren, saznaju "Vijesti".

Napadan i ranije

Dragan Bećirović je pre dve godine pretučen u Kolašinu, a napadnut je dok se sa prijateljima vozio džipom. Policija je kao aktere vlasnika kolašinskog restorana "Skver" i diskoteke "66" Dejana Kašćelana zvanog Komarac i njegovog brata Aleksandra, a tragalo se i za suvlasnikom pomenute diskoteke Miroslavom Rakočevićem i Podgoričanima Vinetuom Strugarom i Alenom Medunjaninom.

To je bio drugi sukob sa braćom Kašćelan, pisali su mediji, a prvi se dogodio u noći između 1. i 2. januara. Prethodno je, navodno, Dejan Kašćelan maltretirao i vređao pevača Džeja, koji je nastupao u hotelu "Bjanka".

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.04.2011. 13:32
Riba smrdi od glave a ne od repa.Dok je god MAFIJASKA vlast u Crnoj Gori obicnom NARODU ne pise se dobro.Nekad je bilo COJSTVO I JUNASTVO a sada sacekuse-ubista-masakriranja-MAFIJA .Bog neka je u pomoc OBICNOM NARODU sa ovakvom MAFIJASKOM VLASCU.
Nedelja 10.04.2011. 22:44
Дозволите да приметим - подгоричанин Винету Стругар!!! Све остало пада у други план!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online