Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 15.04.2012.
01:46
Večernje novosti A

Anđelina Džoli počasni građanin Sarajeva

Holivudska glumica Anđelina Džoli postaće počasni građanin Sarajeva. Vlasti Sarajevske županije će joj tu titulu dodeliti na svečanoj sednici početkom maja u znak zahvalnosti za podršku "obrani Sarajeva od agresije i unapređenje međunarodne saradnje", objavio je Dnevni avaz.

Anđelina Džoli

Pozivajući se na odluku Odbora za javna priznanja Županije Sarajevo, list navodi da je Anđelini Džoli već putem ambasade SAD-a u BiH upućeno pismo u kojem je obaveštena da je dobitnica posebne povelje.


U istome pismu poznata glumica i humanitarka je pozvana na svečanu sednicu skupštine Županije Sarajevo koja će se održati 3. maja kada bi joj trebalo biti uručeno priznanje. Pri tome su zamolili Džolijevu da se pismom obrati skupštini županije ili pak obrati putem video poruke.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.04.2012. 02:19
Ostavi se toga...branis jednu stranu a drugu nisi ni htela da cujes...dosta su se Srbi mucili tokom 90-tih....taman deca zaborave kad ona na tv nesto popuje...taj film koji si napravija je cisto SRA*JE...znam da ovo nema veze sa gore napisanim...ali ne bi ti dobila tu titulu da nisi snimila taj film i da to nisu iskoristili lokalni politicari...ajde idi u U.S.A pa tamo snimaj filmove o Indijancima...Mani se nas da nam deca rastu bez problema...taman ljudi zaborave ti to izvadis i pravis probleme....puna nam je ona stvar tvojih provokacija!!!
Nedelja 15.04.2012. 03:31
Normalno da je pocasni gradjanin Sarajeva kad im je besplatno odradila propagandu.Izrada marketinsko-propagandnog materijala se naplacuje,reklama obicno kosta za bilo koji proizvod.U ovom slucaju,proizvod je "uvid u stradanje muslimana od srpske ruke".Sad se taj proizvod reklamira sirom sveta.A moguc je i profit,ne mora da bude finansijske prirode,ali podrska muslimanima od strane onih koji se budu upecali na reklamu je dovoljna.Cak su i Jevreji,bar neki procenat njih,debelo profitirali na osnovu priznanja stradanja jevreja,njih 6 miliona u 2.sv.ratu.Ali zbog reklame.Rusi se nisu izreklamirali sa 30 miliona zrtava,zato nemaju muzeje sirom sveta kao Jevreji.Srbi takodje.A svi smo zrtve ratova
Nedelja 15.04.2012. 08:48
Trazila je vojnu intervenciju u Libiji, sada u Siriji. Za obe se zna da nisu zbog demokratije vec zbog nafte. Alex Jones je nazvao korisnim idiotom. Sta jos reci...?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online