Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Nedelja 05.01.2014.
11:39 >> 15:00h
index.hr A

Porodica ustaškinje: Ona je derište, manipulator i sramota za familiju

Ustaškinja Kristina Ćurković, čiji je nestanak prijavljen u petak, pronađena je u subotu i saslušana u policiji. Njena majka, ogorčena zbog svega, izjavila je da ona nije nikakva heroina, već razmaženo derište, navodi ''Index.hr''.

Majka joj poručila da se dozove pameti: Kristina Ćurković

Ona je javno apelovala na svoju ćerku da se “dozove pameti”.

''Ona nije nikakva ratnica, ni heroina, već obično razmaženo derište. Skratila mi je život, nemam više načina kako da je sprečim da nanosi štetu sebi i porodici. Zamislite u kakvoj sam se situaciji našla, kad sam se odlučila na ovaj korak! Ja, majka, koja bi ubila za svoje dete'' tvrdi Kristinina majka i dodaje da smatra i da je njena ćerka oružje u tuđim rukama.

Kristinu je kritikovala i njena sestra Andrea.

''Živa je i zdrava, e sad je dosta, vreme je da napokon počne da se priča istina o njoj koju zna samo njena porodica, jer se svima drugima predstavlja ko Gospa. To je jedna obična manipulatorka željna pažnje, sa svojim stožerom je digla sve na noge samo da bi dobili publicitet", napisala je na svom Faejsbuk profilu sestra Kristine Ćurković.

Advokat Kristine Ćurković, Zvonimir Hodak, trenutno nije upoznat sa okolnostima njenog nestanka.

''Pronađena je živa i zdrava. Verujem da ćemo uskoro saznati ko stoji iza čitave priče'', rekao je Hodak.

Hrvatski MUP je sinoć saopštio da je Ćurkovićeva pronađena na području Dugog Sela, oko 50 kilometara od Zagreba. Policija je, nakon informativnog razgovora, pustila s obzirom na to da nije bilo elemenata krivičnog dela.

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.01.2014. 11:49
Петиција за Шешеља, ширите даље http://www.dverisrpske.com/sr/prenosimo/4658-peticija-za-lecenje-seselja-sa-slobode.html
Nedelja 05.01.2014. 12:16
Pa naravno da je oružje u tuđim rukama, ali zato ste vi krivi. Vaše je dijete, ne crkve, ustaša i sl. Jesi li je ti rodila ili Tomson??? Ma nosite se svi vi takvi tzv. "roditelji". Mala ti je prolupala, trenira pucanje sa HOS-ovcima i budite sigurni da bi bila prva koljačica. Maloj je potreban psihijatar, jer evo njene paranoje: http://www.youtube.com/watch?v=3P4yTGssmLw Mlada Krikice, nije "natopljena hrvatskom krvlju", nego je Hrvatska natopljena krvlju Srba, Jevreja, Roma i domaćih neistomišljenika sa Sataninim vojenačelnicima. Nego si ti u glavu još uvijek mala, psihijatrijski slučaj prema govoru paranoje klasične, spremljen i nahuškani gen od katoličke crkve i ustaških organizacija da
Nedelja 05.01.2014. 12:29
... joj mater...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online