Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.08.2016.
09:28
rudan.info A

Vedrana Rudan u ofanzivi: Putine, mi smo tvoji, ti si naš!

Vedrana Rudan, koja je poznata kao neko ko bez straha kritikuje Hrvatsku i hrvatsko društvo, ponovo je potresla ceo region otvorenim pismom "Kad ja dođem na vlast", koje je objavila na svojoj zvaničnoj stranici. Vedrana je, takođe, objavila da se učlanila u Sasvim malu stranku - SMS, te da će, ako pobedi, postati ministarka straha i socijalne pomoći.

V. Sekulić
Dosta joj svega: Vedrana Rudan

- Sasvim mala stranka s ponosom predstavlja uglednu Vedranu Rudan, članicu i buduću ministarku. Pogledajte koji je resor ugledna gospođa Rudan preuzela, i njen detaljan opis "ličnog političkog orgazma ulaskom u SMS"! - piše na stranici Sasvim Male stranke - SMS.

A Rudan je u svom pismu poručila šta će sve uraditi kad dođe na vlast:

"A zašto bih ja sedela kući i s vremena na vreme gledala ove idiote koji vladaju Hrvatskom bez da prstom mrdnem? Nisam jedina. Svi mislimo isto. Naši političari su kriminalci, lopine bez stila, brbljavi zločinci, je*u nas godinama, a mi..., a ja... Gotovo je! Ja sam ušla u SMS, Sasvim malu stranku, biću na listi u prvoj jedinici, ako se to gde će biti Bandić i ona druga dva bandića zove prva jedinica.

Koji je moj program? Program stranke nećete videti u našim medijima jer u našoj stranci nisu kriminalci. Danas je Bandić sazvao konferenciju za medije i svi su mu došli na noge zanemarujući činjenicu da je lik suspektni mafijaš, lopina, da besomučno našom lovom po Zagrebu gradi nešto što štrca vodu, da je u sprezi sa mafijašima u mantijama i da će uskoro svaki zagrebački park biti pretvoren u crkvu gde će hrvatski popovi moći na miru naplaćivati hostiju i gu*iti dečicu.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, ne ne ostajte kući i ne govorite da su svi isti... NISMO! Ja nisam onaj iz Metkovića koji samo na vikend putovanja troši 100 hiljada kuna jer bi mu djeca doživela stres da sa mamom odu u Zagreb. ?????? Ej, pope i psihijatru, to je MOJA lova. Kad ja dođem na vlast ili ću putovati za svoj račun ili neću putovati. Koji k**ac su tvoja putovanja ženi i deci donela meni?

Kad ja dođem na vlast Bozanić će preko noći prestati da bude ginekolog, ona Markićka će priznati da pije antibebipilule, da je pobacila, da vara muža, a onaj njen dečko iz Pokreta protiv žena će morati jasno i glasno u Dnevniku, Dnevnik će biti moj, reći da je ipak jednom u životu drkao, onda kad je shvatio da će u Saboru dizati veliku lovu za k**ac.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, Bandić će biti pod ključem, nikad se više neće kesiti u kameru, nesuvislo brbljati i novinare častiti krekerima i sokovima. Kad ja dođem na vlast novinari se neće prodavati za krekere i sokiće ili ih neće biti.

Kad ja dođem u onaj je*eni Sabor u kome su do juče sedele lažljive lopine ja ću prekinuti predsednika Sabora usred njegovog sranja i reći mu, časni se*atoru, od*ebi s pričom, staću za mikrofon i reći svima njima, ma, idite svi časni u k**ac krasni. Ako ne budu od*ebali milom od**bat će silom. Sve ću ih deložirati sa svojom ekipom, ni Živi zid im neće pomoći jer ćemo i njih deložirati.

Kad ja dođem na vlast, glasajte za SMS, ja NATO-u neću pušiti k**ac. O, ne, ne,ne! Priznali su sami da su u Iraku ubili 500.000 dece, ako su priznali 500.000 bilo ih je bar još toliko. Predsednici ću zabraniti da na sebe navlači maskirno odelo i da posećuje Avganistan češće nego naše staračke domove, skloništa za beskućnike i skloništa za zagrebačku i ostalu hrvatsku decu koja u tim rupama umiru od gladi.

Kad ja dođem na vlast odmah ću organizovati susret na vrhu na kome ćemo biti Putin i ja. Reći ću Putinu, Hrvatska je od**bala NATO, mi smo tvoji, ti si naš sve dok im budeš je*ao natovskog, zločinačkog, ubojičkog, besramničkog, odvratničkog oca. Ako me Putin odj*be, a neće, sastaću ću se na vrhu sa predsednikom Kine ili Indije ili Koreje, one Koreje, s bilo kim ko bi nas mogao i hteo osloboditi ovih vragova.

Kad ja dođem na vlast popovi će održavati mise tamo gde jedu siromašni, spavaće s njima u istim prostorima a crkvetine će biti pretvorene u škole, fakultete i vrtiće. Sveti ljudi neće smeti nosite haljine od dve hiljade evra, nego će okolo hodati u pantalonama od sto kuna koje će sami prati. Časne sestre će prestati da budu sluškinje je**ča male dece. Kuvaće sirotinji, starcima, mladima, gladnima. Zaboravila sam reći, glasajte za SMS ako želite promene a stalno kukate da želite, ali da su svi isti.

Ja nisam ista i zato glasajte za mene. Dok ne sredim Sabor preko ovoga ću vam bloga javljati šta lopine žderu, ko koga u Saboru je*e, čime se voze i gde se voze kad kažu da idu na službeni put, koliko naše love troše na kurve a koliko na jastoge. Sve ću vam reći. Ako ostanete kući i dozvolite da ovi bolesnici opet dođu na vlast nema nam spasa. Zato... Smrt njima sloboda narodu!"

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online