Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 19.12.2010.
18:48
Vestionline A

Tijanić tuži Subotića za klevete i laži

Direktor RTS-a Aleksandar Tijanić negirao je danas da je sa Stankom Subotićem Canetom zajedno putovao u Nemačku, a povodom optužbi izrečenih u emisiji TV B92 "Između redova", najavio protiv Subotića tužbu za klevete i laži.

Cane mi je šio odelo za venčanje: Aleksandar Tijanić


Tijanić je rekao da je njegov advokatski tim još prošle sedmice spremio tužbu protiv "poznatog komičara" Stanka Subotića, ali da je, ipak, sačekao nastavak njegove, kako je rekao, humorističke serije pod naslovom - "Kako sam svojim radom zaradio milijardu i po evra" i kako nema veze sa ubistvima Vanje Bokana, generala Radovana Stojčića Badže, hrvatskog novinara Iva Pukanića i bar petoro ljudi u Crnoj Gori.


"Nikada nisam putovao sa Subotićem u Nemačku. I to je lako utvrditi pomoću spiska putnika. Ako laže jednom laže u svemu. VAC je punudio meni mesto direktora medija za jugoistočnu Evropu i premiju od 1,5 miliona evra za prelazak", rekao je Tijanić.


Direktor RTS-a je rekao da je u Esen otišao sam na pregovore sa Bodom Hombahom o prelasku. Pre odlaska je, kako je kazao, upoznao odgovorne ljude iz Vlade Srbije da ide na te pregovore i šta je tema pregovora.

Stanko Subotić Cane

"Na večeri sa Hombahom i Canetom zatekle su me dve činjenice. Hombah je rekao da će moj ugovor isplatiti Cane, a ne VAC i neobična bliskost Hombaha i Caneta koji su se tokom večeri sasvim neubičajeno za Nemce i Nemačku pet puta poljubili jako blizu usana", naveo je Tijanić.


Tijanić je ispričao da se, nakon te večere, vratio u Beograd, obavestio vrh tadašnje vlasti da ne može da prihvati prelazak i dodao da od tog trenutka počinje njegov sukob sa Stankom Subotićem.


Direktor RTS-a je negirao da je ikada u životu napisao tekst o Subotićevoj biografiji i da sve što o njemu zna, a to, kazao je, zna pola Beograda, je da mu je Subotić šio venčano odelo.


On za Subotića kaže da je bio vrhunski krojač koji obećava i da je "jedini živi svedok koji ga se seća sa naprstkom i iglom u ruci".


"To je razlog našeg sukoba između nevinog Subotića i mene krivca. U roku od sedam dana moj advokatski tim podnosi tužbu protiv Stanka Subotića za klevete i laži, a ja se stavljam na raspolaganje švajcarskom tužiocu i švajcarskom sudu kome je on, navodno, podneo tužbu protiv mene da me pozove da dam izjavu na teme o kojima govori pošteni čovek Stanko Subotić iza čijih tragova ostaje zadah novca i, kažu upućeni, leševi nezgodnih svedoka", rekao je Tijanić.


"Dakle, sledeće nedelje moj advokatski tim podnosi tužbu protiv Stanka Subotića i direktora i glavnog i odgovornog urednika B92 Verana Matića koji po drugi put otvara nacionalnu frekvenciju za laži lica sa poternice", najavio je Tijanić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 19.12.2010. 19:06
Tijanić ljigava vaška, sa svim vlastima dobar. Od Slobe preko Koštunice do Tadića. Svaka ptica svome jatu hodi. Lopov sa lopovima.
Nedelja 19.12.2010. 19:01
tuzi, tijanicu, tuzi i samo tuzi. nikako ne odustaj od tuzbe. ako ti ne pobedis b-92 i caneta zabca niko nece. zato tuzi, tijanicu. tuzi...
Nedelja 19.12.2010. 19:38
Zadnjh 20 godina sve iste face na mediskoj i politickoj sceni,neki su manje neki su vise prisutni u javnosti, sve u svemu lopov do lopova!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online