Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 07.03.2011.
18:28 >> 20:44h
Vestionline A

Nema dokaza da je Srbin ubio albanskog dečaka

Kosovska policijska služba saopštila je danas da policija istražuje mesto gde je ubijen dečak albanske nacionalnosti L.M (14), dok članovi porodice uhapšenog Srbina koji je osumnjičen za ubistvo tvrde da on nije izvršilac tog zločina.

Nedaleko od Gnjilana se dogodila pucnjava
 


Kako je saopšteno u KPS Živojin Stojković (44) iz sela Pasjane uhapšen je na osnovu izjava svedoka, ali još uvek nije pronađen nijedan dokaz da je ovaj kosovski Srbin odgovoran za ubistvo albanskog dečaka.


Portparol KPS Ismet Hašani izjavio je da je Stojković uhapšen tokom vikenda i da mu je određen pritvor od 48 sati zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu L.M. (14) iz sela Ugljare kod Gnjilana. Dečak je, kako je objasnio Hašani, ubijen dok se sa ocem vraćao iz obližnje šume gde su sekli drva.


"Na njih je pucano iz vatrenog oružja i dečak je ubijen. Policija je izvršila uviđaj i na licu mesta pronašla čaure. Nakon toga u Pasjanu je uhapšen Živojin Stojković. Policija sumnja da je umešan u ovaj incident", rekao je Hašani.

Policija je nakon hapšenja izvršila i pretres kuće Stojkovića i pronašla lovačku pušku i 14 metaka.

Pretres kuća u Pasjanu

 

Pripadnici specijalnih jedinica Kosovske policije "Rose" pretresli su danas posle podne dve kuće u selu Pasjane u novoformiranoj opštini Parteš, uz administrativnu liniju sa Srbijom.

 

Portparol Kosovske policije za region Gnjilane Ismet Hašani rekao je FoNetu da policija sumnja da su u napadu na dečaka i njegovog oca, dok su sekli šumu, učestvovale još neke osobe.


"Nastavljamo istragu ovog slučaja", rekao je Hašani.


Supruga i sestra uhapšenog Srbina, tvrde da Stojković nije kriv jer u subotu nije odlazio u šumu, prenose srpski mediji sa Kosova.


"Ceo dan je bio kod kuće", osim što je na pola sata bio u prodavnici, a potom je radio oko automobila. Nije bio u lovu, niti je išao u šumu", izjavila je supruga Ubavka. Sestra uhapšenog, Slavica Paunović, takođe tvrdi da je Živojin istog dana popravljao auto.

"Policajac mi je rekao da se ne sekiram jer zna da on nije bio u šumi i da mu neće faliti dlaka sa glave", rekla je ona.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.03.2011. 18:43
Ма наћи ћете ви нешто, само полако и без нервозе... Ђубрад одвратна.
Ponedeljak 07.03.2011. 19:15
Da se podsetimo da su pogromi na Kosovu i Metohiji marta 2004.godine poceli isfabrikovanim lazima o ubistvu siptarske dece iz sela Cabra. Kada se posle ustanovilo da su se deca sama podavila, nije bilo nikakvih komentara. Tada su na polozaju komandanta KFOR i UNMIK policije bili Nemci i navodno nisu mogli da zastite Srbe a par dana pre toga su spremili autobuse i kamione za evakuaciju. Da se zna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online