Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 29.03.2011.
00:12
Vesti A

Narkoman masakrirao majku povratnika iz Nemačke

Nenad G. (33), narkoman iz Stublina kod Obrenovca, uhapšen je pod sumnjom da je prekjuče mučio i ubio Cvetu Simonović (64), iz čije kuće je odneo 350 evra i 500 dinara. Kao što smo pisali, Radovan Simonović, koji se pre nekoliko godina vratio iz Nemačke, otkrio je telo svoje izmasakrirane majke kada je došao s posla u TE "Nikola Tesla".

Priznao: Nenad G.

Ispred kuće ubijene Cvete Simeunović okupila se gomila meštana. Među njima je bilo i nekoliko lokalnih narko-dilera koji su nedavno izašli iz zatvora.

Cvetin sin Radovan (37) nije mogao da ukaže ni na koga, pa su inspektori počeli da pozivaju na informativne razgovore.

Tako su ispitali i Nenada G. koji je odgovarao lagano, bio je siguran u sebe, sve do trenutka kada je inspektor primetio da ima nove patike. Pitao ga je kad ih je kupio i tim pitanjem klupko je počelo da se odmotava.

Nenad G. je najpre tvrdio da je u petak ujutru bio kod devojke u Valjevu, da je tada kupio patike, ali da ne bi želeo da priča o tome jer kod kuće u Stublinama ima suprugu i decu.

Pritisnut pitanjima, Nenad G. je na kraju priznao da je ubio Cvetu i da je posle zločina autobusom otišao u Valjevo.

- Patike su mi bile krvave, pokušao sam da operem krv, ali nisam uspeo. Zato sam otišao u Valjevo, tamo sam bacio patike i kupio nove - ispričao je Nenad G.


U rasvetljavanje zločina odmah je uključena valjevska policija koja je u kontejneru u blizini autobuske stanice pronašla patike sa tragovima krvi.


Nenad G. je za to vreme nastavio da priča, otkrivajući svaki detalj zločina.
- U kuću Cvete Simeunović ušao sam nešto posle devet sati ujutru. Zatekao sam je u letnjoj kuhinji. Tu na stočiću su bili noževi. Tražio sam od nje novac, tvrdila je da nema, i onda sam zgrabio noževe. Para je bilo. Našao sam u fioci 350 evra i 500 dinara - pričao je Nenad G. u policiji.


Policajci koji su u Stublinama obavili uviđaj kažu da je prizor koji su zatekli u letnjoj kuhinji porodice Simeunović bio jeziv i da je nesrećna žena izmasakrirana.
- Očigledno je da je bila udarana po glavi, koja je bila oblivena krvlju. Dva noža bila su zabodena u telo, a ruke vezane - ispričali su policajci.

Otac prokleo zločinca


Pre nego što će policija dovesti Nenada G. u Stubline na rekonstrukciju zločina, pred kuću ubijene došao je i njegov otac Dragan G. Ubičin otac nije mogao da prestane da plače dok je izjavljivao saučešće Radovanu Simonoviću, a kada je pred kuću ubijene doveden njegov sin, prokleo ga je.


- Crko dabogda! Skote - rekao je Dragan G. svom sinu.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.03.2011. 13:41
Sa demon kratijom na veliko su se pojavile i droge i problem narkomanije sta je nekad bio minimalan problem. Zato demonkrate po svaku cenu kontroliraju meksiko,kolumbiju zato bombarduju afganistan koji proizvodi 94% svetskog heroina a kad su talibani za samo godinu smanjili proizvodnju za 73% ni godinu dana kasnije bush je imo izgovor 11.9 za napad na afganistan. Zato je i bombardovana Srbija i oteto kosovo jer kriminalci nisu mogli da rade sta hoce pored odlicnog izvrsavanja zadataka MUP-a RS jer kosovo je po podatkima interpola najveci distributer afganistanskog heroina. Zato dajte jos koji glas DEMON-kratama i cuvarima ljudskih prava!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online