Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 29.06.2011.
11:15
Vestionline A

Majka gurnula decu sa terase, pa i ona skočila

U Nišu je noćas jedno dete poginulo, a drugo teško povređeno kada ih je majka gurnula sa terase, a zatim i sama skočila i poginula, saopštila je jutros niška policija.

Tragedija u kojoj je majka A.S.( 35) gurnula decu sa terase četvrtog sprata na Trgu kralja Aleksandra dogodila se pola sata posle ponoći.

Dvogodišnji K.S. je poginuo, a petogodišnja A.S. je zadobila teške telesne povrede opasne po život i smeštena je u Kliničkom centru u Nišu, naveli su u policiji.

Povređena petogodišnja devojčica je u stabilnom zdravstvenom stanju, rekla je direktor Dečje hiruške klinike u Nišu Anđelka Slavković.

Ona je kazala da je devojčica zadobila povrede slezine, desnog plućnog krila, a da laboratorijske analize ukazuju na povrede bubrega i jetre, kao i da ima povrede mekih tkiva na poglavini i hematome na nogama i laktu.

"Za sada je van životne opasnosti i pod kiseonikom, a očekuje se da u toku dana završimo dalje dijagnostičke procedure. Devojčica je bila u svesnom stanju, s njom smo komunicirali mada otežano, ali rekonstruiše događaj gotovo ceo. Danas je s njom razgovarao otac. Ona se seća svega što se desilo", rekla je direktorka klinike. 

Kako se saznaje na mestu tragedije od komšija i rođaka porodice nastradalih, gotovo je izvesno da je suprug 35-godišnje A.S. i otac dece bio u stanu u trenutku kada ih je majka bacila sa terase, a potom i sama skočila.

Niš je u šoku, a stanari zgrade u kojoj se tragedija dogodila su u neverici. Na licu mesta rodbina porodice je rekla da je majka radila u "Dunav osiguranju", da se njen suprug bavio privatnim poslom, a da su ranije boravili u Italiji.

Rođaci porodice pričaju da je majka imala zdravstvene probleme zbog traume koju je doživela kada im je sin na putu između Italije i Srbije doživeo fras.

Prema saopštenju policije, majka je najpre gurnula decu sa terase, a zatim i sama skočila i smrtno stradala na licu mesta, dok komšije pričaju da je majka navodno skočila zajedno sa decom.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.06.2011. 11:57
zena monstrum. ( majka nisam namerno naveo )
Sreda 29.06.2011. 11:35
Tadicu vidis li sta je tvoja Eu donela narodu,Da Bog da i ti skaces ko jarac po Srbiji do kraja zivota.Kako da natalitet poraste kad se srbi sa zivotom ne mogu nositi.Pedercino jedna.
Sreda 29.06.2011. 11:27
Obicno je u pitanju osveta muzu kada se ovako nesto desi, jer bi inace skocila sama, a ne prvo gurnula decu. Neka je pokoj dusi malom deckicu i neka ga andjeli cuvaju. Devojcici od srca zelim da se oporavi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online