Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 29.10.2011.
13:49 >> 19:22h
Večernje novosti A

Engleskinja silovana u Banji Koviljači

Pripadnici lozničke policije uhapsili su državljanina Avganistana Abdirašida N. (1986), zbog sumnje da je izvršio silovanje i odredili mu meru zadržavanja do 48 sati. Policijska uprava u Šapcu je saopštila da je osumnjičeni u četvrtak, oko 17,30 časova, zajedno sa četiri sunarodnika, koji su kao i on tražioci azila, u napuštenoj pomoćnoj prostoriji hotelskog objekta, u ulici Maršala Tita, u Banji Koviljači, izvršio obljubu nad tridesetosmogodišnjom ženom.

Hotel "Podrinje", u kojem je izvršeno silovanje, nalazi se u središtu banjskog parka  

Policijski rad na predmetu je i dalje u toku, a nakon isteka mere zadržavanja, osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu, navedeno je u saopštenju PU bez drugih pojedinosti.


Gošća iz inostranstva, kako se nezvanično moglo čuti iz Engleske, ušla je u četvrtak posle podne u hotel "Podrinje" u Banji Koviljači, koji je u središtu banjskog parka, sva potresena i saopštila da je upravo silovana o čemu je, odmah potom obaveštena policija u tom turističkom mestu i Loznici.

Kako se može čuti, strankinja je, odsela sa dečkom u hotelu prekoputa "Podrinja". Ona je posle podne izašla da prošeta, a dok je išla ka restoranu "Kur salon" iz parka je istrčala grupa mladića, koji su je, kako je tvrdila, silovali. Engleskinja je rekla da bi mogla lako da prepozna napasnike. 

Žrtva je u petak odvedena na ginekološki pregled, posle čega je lekar konstatovao da "jeste u pitanju silovanje". Inače, mladića iz Loznice, koji je sa njom boravio u hotelu, upoznala je putem Interneta. 

POVEZANE VESTI

Subota 29.10.2011. 13:55
Жао ми девојке, манијаке настроже казнити. Шта да радимо ми које Борис Тадић са својом камарилом силује некажњено већ годинама?
Subota 29.10.2011. 14:41
Coporativno delovanje na nezasticen "plen" je odlika belosvetskih divljaka koji su u Banji kao "azilanti" da bi Srbija imala imidz evropskih gradova makar po kriminalu, prosjacima, belosvetskim mucenicima...
Subota 29.10.2011. 15:18
da se prvo ispita,sve.al moje misljenje,je da nasi momci,vako saraman cin ne bi nikad uradili.jedino ako nisu neke djankoze.kad ih pohvataju,kroz spalir,da prodju,pa ih poslati u zatvor kod najgorih ubica.da oseti bagra sta je kad silujes nekog
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online