Ponedeljak 10. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 09.11.2011.
18:29
Kurir A

Novosađanka otela dvojicu policajaca

Mira Ž. (39) iz Novog Sada zaključala je u stanu dvojicu čuvara reda, besna zbog toga što nisu hteli da uhapse njenog nevenčanog supruga Darka Z.

Šta je sve u stanju besna žena kada nije po njenom iskusili su novosadski policajci

Mira Ž. (39) iz Novog Sada zarobila je policajce Aleksandra C. i Milana G. i punih sat i po ih držala zatočene u svom stanu u naselju Bistrica zbog toga što nisu hteli da uhapse njenog nevenčanog supruga Darka Z. Ovo neobično zarobljavanje usledilo je nakon što su policajci došli da intervenišu po Mirinoj prijavi da Darko Z. pokušava da razvali vrata stana.

"Pozvala je telefonom i kazala da suprug već dugo lupa na vrata i preti joj. Plašila se da će je povrediti, pa smo odmah poslali patrolu", rekao je sagovornik "Kurira" iz policije.

Kada su Aleksandar i Milan stigli, ispred vrata su zatekli Darka Z. Pozvonili su i Mira je njih trojicu pustila u stan. Rekla je da su ona i suprug imali nesuglasice, pa ju je patrola uputila na privatnu parnicu.

"Ona je valjda očekivala da će policajci da uhapse Darka Z. i nije joj se dopalo to što su joj rekli! Razbesnela se i počela da viče da će ih zaključati u stanu ako probaju da odu, a onda je otrčala do ulaznih vrata, izvadila ključ iz brave i bacila ga kroz prozor", rekao je sagovornik iz policije.

Šokirani policajci su joj rekli da otvori vrata, tražili od nje rezervni ključ, ali je ona tvrdila da ga nema. U narednih sat i po su se raspravljali s njom, a onda su odlučili da pozovu pojačanje i vatrogasce!

Nekoliko patrola ponovo je upućeno u Bistricu. Stigli su vatrogasci sa opremom za obijanje vrata. Kad su krenuli da razvale vrata, Mira Ž. se uspaničila. Da bi ih sprečila da unište vrata, brzo je otrčala do regala, izvadila rezervni ključ i oslobodila policajce. Posle ovog incidenta protiv Mire Ž. podneta je krivična prijava zbog otmice dvojice policajaca. 

Sreda 09.11.2011. 18:37
Феминизам јој ударио у главу.Требала их је силовати па би онда кривична пријава имала смисла.Овако ће одговарати кривично,а уствари није ништа посебно ни учинила.
Sreda 09.11.2011. 18:38
Па кад нечије мамице не доврше посао до 5. г. у обликовању синовљеве личности, онда смо ми жене касније приморане на све и свја у преваспитању; а ди ћеш старог коња више научити нечему, јооој!
Sreda 09.11.2011. 19:10
Već vidim da će ova priča završiti kao skeč u kursadzijama.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online