Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 02.12.2011.
09:57
Alo! A

Pucano na zgradu Nede Ukraden!

Pop zvezda Neda Ukraden je samo zbog poslovnih obaveza izbegla da se nedavno nađe u situaciji u kojoj bi joj život bio ugrožen!

Ako je neko pravio dernek zbog derbija, onda je to neukusno: Neda Ukraden
 

Naime, kako piše beogradski “Alo!“, u noći između subote i nedelje, oko tri sata posle ponoći, ispaljen je rafal u zgradu popularne pevačice na Banovom brdu, ali na sreću niko od ukućane te noći nije bio u stanu! Policija je odmah došla na lice mesta i obavila uviđaj, ali počinioci su nažalost već uveliko pobegli.
 

Pucnjava bila i u Nedinom kafiću!

Iako nikada nije bila povezivana sa kriminalnim krugovima, Neda Ukraden, tačnije njen poslovni prostor, već je “doživeo“ dva oružana incidenta! Naime, u kafić koji je njeno vlasništvo pre desetak godina bačena je kašikara i tom prilikom pričinjena je velika šteta, a potom je 2007. godine u istom lokalu došlo do pucnjave u kojoj je konobar teško ranjen. Napadač je oko sedam ujutru izvadio pištolj i pucao u stomak momku koji je došao na radno mesto. Odmah potom je pobegao.

- Po svemu sudeći, rafal od dvadesetak metaka ispaljen je iz automatske puške, i to odmah iznad Nedine terase. Iz automobila koji niko nije zapazio u to vreme u pokretu je pucano u zgradu i nikome još nije poznat razlog zbog kojeg su počinioci to uradili - rekao je za “Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao da policija još nije saznala na koga je zapravo izvršen napad.


- Policija i dalje istražuje da li postoji neko ko je imao probleme sa zakonom u toj zgradi ili je možda u pitanju izmirivanje nekih “računa“... Svi stanari izašli su na ulicu te noći, ali Neda Ukraden se nije pojavila, iako je njen stan mogao da bude uništen. Celu noć je policija provela u stanu iznad Nedinog kako bi obavila uviđaj, a u dvorištu su obeležavani meci. U tom trenutku je nađeno osamnaestak - rekao je sagovornik lista “Alo!“.


Nedine komšije su bile zaprepašćene jer se u njihovom kraju takve stvari nisu nikada događale.


- Znamo da je ono gore, gde su ispaljeni meci, terasa pevačice Nede Ukraden - pokazivao nam je prstom jedan od pevačicinih prvih komšija, koji nam je opisao šta je te noći doživeo.
 

Pre dva meseca policija bila u zgradi

Jedan od stanara pomenute zgrade nam je rekao da su nadležni organi pre otprilike dva meseca imali intervenciju na istom mestu.

- Pre dva meseca je dolazila policija, a zbog čega, ni sada ne znamo. Ja sam u ovom kraju 50 godina i nekako se ne stapam sa ovim novajlijama. Skoro pa se i ne javljamo jedni drugima. Nadam se samo da se takve stari više neće događati jer, ne daj bože, neko lako može da nastrada - ispričao nam je Nedin komšija, koji je insistirao na anonimnosti.

- To je bilo strašno! Odjednom nas je probudio rafal, nakon čega se čuo automobil, koji je odmah otišao. Niko ne zna da li su počinioci hteli nekoga da se reše. Naravno da niko o tome neće da priča. Veliki broj komšija je izašao na ulicu, ali Nedu niko nije video. Jedan sused mi je rekao da policija sa njom nije pričala pošto niko nije otvarao njena vrata - ispričao je jedan od stanara Nedine zgrade, koji nije želeo da se fotografiše.


Nedu smo pozvali odmah nakon našeg odlaska na njenu adresu i ona nam je ispričala da je čula šta je bilo te noći.


- Znam da je bila pucnjava jer su mi rekle komšije, ali ja te noći nisam bila kod kuće, imala sam nastup u Zagrebu. Na svu sreću, niko nije bio u stanu. Komšije iznad mene su mi rekle da je pucano iz automobila, ali ne znam detalje. Te noći je bio derbi, tako da, ako je neko tako obeležio dernek, onda je to stvarno neukusno! - zaključila je pop zvezda.

POVEZANE VESTI

Petak 02.12.2011. 10:09
Imala sam stan devedesetih u blizini Nedinog kafica..Otisla sam par puta na kafu i vidjala tadasnje nase sportiste i neke javne licnosti...Posle je pocelo da se prica kako je tu opasno sedeti jer se ona navodno zamerila nekome...kako i zasto ne znam. Jedne veceri eksplozija je bila toliko jaka da su mi se vrata od terase sirom otvorila i srecom staklo nije puklo..svi smo izleteli na ulicu i videli da je kafic demoliran...bas odvratna slika...Ona je to posle preuredila ali neka hvala...Imala sam prilike da je sretnem vise puta..uvek vedra i elegantna...kome je stala na zulj nemam pojma da bi bas tako pucao u zgradu...nesto skroz bolesno...
Petak 02.12.2011. 12:25
bas sam potresen,mislim ono tuga brate.....
Petak 02.12.2011. 11:41
Неко од раје се провеселио...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online