Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.12.2011.
11:52
Alo A

Ovako izgleda Budala danas!

Vladimir Milisavljević (36) zvani Vlada Budala, odbegli pripadnik zemunskog klana koji već osam i po godina izmiče poterama, potpuno je promenio lični opis!

Obrazovaniji begunci nemaju problem sa sujetom da promene sopstveni identitet i užive se u neki novi
 

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, od imidža žestokog zemunskog momka malo šta je tokom godina skrivanja ostalo: Vlada Budala je svoju izrazito crnu kosu išatirao i prešao u plavušana pomoću farbe boje meda. Njegovu fensi frizuru (kosu do ramena sa istanjenim šiškama na stranu) prati i „koledž“ stil sa džemperićima i košuljicama. Naime, poternicu za Milisavljevićem donedavno su pratile njegove fotografije nastale do 2003. godine, od kada se i nalazi u bekstvu, ali je Interpol, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, pre nekoliko dana dobio i ovu, najnoviju, koja pokazuje da je Vlada Budala u međuvremenu promenio lični opis do neprepoznatljivosti.

U MUP-u smo juče jedino uspeli saznati da je do fotografije došla domaća policija, ali ne i kada i gde je nastala. Da se pretpostaviti da je reč o fotografiji sa neke od ličnih dokumenata, a naša nezvanična saznanja govore da se Vlada, kao i ostali pripadnici klana, tokom bekstva kreće uz pomoć lažnih bosanskih i hrvatskih dokumenata.

Obrazovaniji begunac bez sujete

- Milisavljević se pokazao kao najoprezniji od svih njih. Pošto zna više jezika, to mu dosta olakšava kretanje po inostranstvu, a sa druge strane on jedini nema stalnu partnerku, tako da mu se ni preko porodice ne može ući u trag. Tokom bekstva bilo je na desetine dojava da je viđan na raznim mestima: od zemalja u regionu preko Španije do Brazila, u kom, navodno, ima rođaka koji je vlasnik restorana, ali proverama nijedna dojava nije potvrđena. U suštini, o njemu je najmanje informacija, jer se još pre nekoliko godina distancirao od saboraca koji su se uglavnom zajedno skrivali, a glasine iz podzemlja ukazuju da je našao nove šefove u inostranim kriminalnim krugovima - kaže naš izvor u vrhu MUP-a.

Milisavljevićeva opreznost, soliranje u skrivanju i spremnost da promeni izgled nisu iznenađenje za policiju s obzirom na profil njegove ličnosti, to jest poznatu činjenicu da obrazovaniji begunci nemaju problem sa sujetom da promene sopstveni identitet i užive se u neki novi.

Vlada Budala važio je za jednog od najbližih saradnika ubijenog vođe zemunskog klana Dušana Spasojevića Šiptara. Zbog zločina zemunskog klana osuđen je na maksimalnih 40, a zbog učešća u ubistvu premijera Zorana Đinđića na 35 godina zatvora.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online