Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 15.12.2011.
10:32
Press A

NS: Otela devojčicu, opljačkala i skinula golu po zimi

Inspektori novosadske kriminalističke policije uhapsili su Veroniku D. (18) iz Kovilja zbog sumnje da je otela 16-godišnju devojčicu i iživljavala se nad njom.

Ostala bez novca i garerobe

Veronika je dve godine mlađoj učenici pretila da će je ubiti, zatim ju je zatvorila u zgradu u izgradnji, skinula je golu i opljačkala. Veronika će biti predata istražnom sudiji koji će joj verovatno odrediti pritvor.


Ovo okrutno iživljavanje Veronike D. (18) dogodilo se 4. novembra ove godine oko 12 časova u Novom Sadu. Prema rečima "Presovog" izvora bliskog istrazi, osumnjičena je prišla 16-godišnjoj devojčici i počela da joj preti da će da je ubije.
 

"Ona ju je uhvatila za vrat i počela da je guši. Naterala ju je da zajedno odu u nedovršenu zgradu u Ćirtanovoj ulici u centru Novog Sada. Tu joj je Veronika naredila da skine odeću, a zatim joj je uzela mobilni telefon, zlatan lančić i novac", kaže sagovornik "Pressa".

Preti joj do deset godina zatvora

 

Veroniki se na teret stavljaju protivpravno lišavanje slobode i razbojništva i preti joj kazna zatvora do 10 godina.
"Okrivljena će uz krivičnu prijavu biti privedena dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda koji bi trebalo da odluči da li će pokrenuti istragu i da li će joj odrediti pritvor", naveli su u novosadskom sudu.

Veronika satima nije dozvoljavala 16-godišnjakinji da se obuče, nego je morala da na hladnoći stoji gola u toj zgradi.

"Osumnjičena se zatim i sama skinula. Obukla je odeću koju je prethodno uzela od otete devojčice i dala joj svoju. Izvadila je 10 franaka i gurnula u devojčicin grudnjak i zatim otišla. Preplašena devojčica je odjurila kući, rekla roditeljima šta se dogodilo, a oni su odmah obavestili policiju", rekao je izvor upoznat sa istragom.


Veronika je posle samo dva dana u dva odvojena napada opljačkala još dve mlađe devojčice.
 

"Ona je prvoj žrtvi prišla rano ujutru i uz pretnju nožem uzela joj telefon i novac. Posle samo jednog sata napala je i drugu žrtvu i od nje takođe otela mobilni telefon i pare. Devojčice su, baš kao i u slučaju prve žrtve, ispričale roditeljima šta se dogodilo, a oni su obavestili policiju, koja je u to vreme već intenzivno tragala za napadačem", rekao je izvor "Presa".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 15.12.2011. 15:26
ma daj bre to nije tacno ne postoji ni jedna veronika.D a da ima 18 god znam 93 sam i iz kovilja sam ne postoji takva osoba ima samo veronika.s i 94 je tako da je ovo laz.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online