Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 27.12.2011.
12:53
Alo A

Na Cecinom suđenju sudiju zanimalo ko je "pi**a"

Početak suđenja Svetlani Ceci Ražnatović za nasilničko ponašanje prema Aleksandru Olareviću, koje je juče počelo, obeležila je psovka u sudnici. Više od 20 puta izgovorena je reč "pi**o", na čemu je insistirala sudija kako bi se utvrdila da li je pevačica na ovaj način vređala Olarevića 2007. godine.

Ceca u pratnji telohranitelja došla u Prvi osnovni sud

Ceca je negirala da je vređala Olarevića, optuživši ga da je iskoristio to što je ona medijska ličnost. U jednom momentu joj je pozlilo, ali je suđenje ipak bilo nastavljeno.


"Pravi razlog je što Olarević ne želi da izađe iz kluba za koji ja imam rešenje Ministarstva za sport da pripada Fudbalskom klubu Obilić. Vrlo je poznato da intrigiram javnost. On je zloupotrebio moje ime i predstavio me kao bahatu i nasilnika. Ovo je velika kleveta i nepravda. Od kada postojim u javnom svetu, nisam imala neki incident", izjavila je pevačica, kojoj je juče bilo drugo pojavljivanje u javnosti otkako joj je u maju stavljena elektronska narukvica jer ju je sud osudio na kućni pritvor zbog malverzacija prilikom transfera fudbalera FK Obilić.


"Nisam ga vređala. Tačno je samo da sam izgovorila da otima od Željkove siročadi. I danas mislim tako", negirala je Ražnatovićeva navode optužnice da je Olareviću prilikom incidenta rekla: "Pi**o jedna, kradeš od moje siročadi. Da je Arkan živ, to sigurno ne bi radio. Ti ne znaš ko stoji iza mene, koji ljudi i koje institucije".


O Cecinoj navodnoj psovki "pi**o jedna" izjašnjavali su se svedoci i optuženi Ocokoljić, pa je, pomenuta više puta, okitila zapisnik sa suđenja.


"Da li je prilikom incidenta pomenuto 'pi**o, jedna', da li je okrivljena rekla 'pi*ko'", više puta je pitala sudija optužene i svedoke. Isto su činili tužilac i odbrana.


"Vređali su se međusobno. Znate ono, standarni naš srpski jezik. Čulo se 'sram te bilo', 'go**o jedno'. Možda je pomenuto i 'pi**o'. Bilo je svega. Sećam se da je Olarević, kad smo išli u Urgentni centar da ga pregledaju, u automobilu rekao da Ocokoljić udara kao pi**a", rekao je svedok Aleksandar Stojanov, što je izazvalo smeh u sudnici.


I Ražnatovićevoj je to izmamilo osmeh na lice, dok se Ocokoljić krstio. Inače, Olarević je malo ublažio raniji iskaz rekavši da misli da ga je Cecin zet "više odgurnuo nego udario". Predsednik FK Mladi proleter juče je i odustao od krivičnog gonjenja Ražnatovićeve i njenog zeta, inače bivšeg fudbalera.

Ražnatovićeva je došla u Palatu pravde 15 minuta pre suđenja, zajedno sa zetom i dvojicom telohranitelja. Kao i ranije, do ulaska u sudnicu nije skidala tamne naočare, veselo je ćaskala sa advokatom i Ocokoljićem. Na sebi je imala kratku bundu, sive uske pantalone i crnu rolku. Bundicu je skinula posle saslušanja, a sa optuženičke klupe, dok je slušala svedoke incidenta, nekoliko puta je uzimala mobilni telefon iz torbe.

Ocokoljić se useljava kod svastike


Predrag Ocokoljić je juče izjavio da bi u narednom periodu trebalo da se preseli sa ženom Lidijom Ocokoljić u kuću u ulici Ljutice Bogdana. Njih dvoje su često sa decom boravili na Kipru, ali prema najavama Ocokoljića, planiraju da se usele kod Svetlane Ražnatović kada bude skinula elektronsku narukvicu.
Tokom suđenja, koje je trajalo četiri i po sata, Svetlana Ražnatović se u jednom trenutku okrenula ka svom telohranitelju i tiho rekla: "Kada ćemo više kući, ceo dan smo ovde".

POVEZANE VESTI

Sreda 28.12.2011. 09:11
Koliko ja znam u sudu ne smeju da se koriste skaradne reči, još da se insistira na njihovom ponavljanju , i da se time zasmejavaju prisutni. Očigledno su kočnice otkočene, ni zakonski okviri više ne sprečavaju survavanje pravosuđa.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online