Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 11.01.2012.
11:08
Kurir A

Voditeljki Petri preti 12 godina robije?

Protiv Petre Cvijić policija je napisala krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja sa smrtnim ishodom. Ona bi u narednih nekoliko dana trebalo da bude saslušana pred istražnim sudijom.

- Za ovo delo predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora. Međutim, ta kazna može biti manja ukoliko se tokom postupka dokaže da je krivično delo počinila iz nehata. U tom slučaju predviđena kazna je od godinu do osam godina zatvora - kaže sagovornik Kurira iz beogradske Palate pravde.
 

Kazna može biti manja ukoliko se tokom postupka dokaže da je krivično delo počinila iz nehata: Petra Cvijić
 

Od ponedeljka uveče Petra Cvijić je bila nedostupna za bilo kakav komentar. Ni njeni rođaci nisu bili raspoloženi za razgovor.

- Svi smo u neverici! Ne možemo da verujemo da se ovo desilo našoj Petri! Molim vas, samo nemojte njenu majku da zovete! Skočio joj je šećer kad je čula šta se dogodilo, žena je u potpunom u šoku... - rekla je Petrina rođaka iz Užica, gde je poznata voditeljka RTS odrasla.
 

I Petra završila u bolnici

Rođaka kaže i da je Petra teško podnela saznanje da je Slobodan Bajić umro u bolnici.

- Bila je u potpunom šoku, na kraju je morala da traži pomoć lekara! Prebačena je u Urgentni centar, gde je celu noć bila na infuziji. Puštena je tek u utorak ujutro, kad joj se stanje stabilizovalo - rekla je rođaka.
 

Predrag Kovačević, Petrin prvi urednik i vlasnik TV 5 u Užicu, za nju ima samo reči hvale.

- Znam je još kad je bila devojčica. Kad je kasnije došla u televiziju, videlo se da je retko talentovana i uz to skromna, mudra, razumna i odgovorna. Zbog toga me je šokirala vest o nesreći koju je imala. To je moglo da se desi svakome od nas - kaže Kovačević.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.01.2012. 16:29
Kad se naidje na zonu pesackog prelaza , zna se sta se radi. Uspori se , a ona to nije uradila. I treba je osuditi za primer. Jer sve javne licnosti se bahato ponasaju u voznji . A sta da je bilo malo dete ? A.
Sreda 11.01.2012. 22:44
Meni je vise zao Petre nego ovog dekice.Naravno da je kriva jer se desilo na pesackom prelazu ali se svakom vozacu bar jednom desila slicna situacija, jer trenutak ne paznje nam moze unistiti zivot.Mogu samo zamisliti kako se oseca i koliko dugo ce imati kosmare,to su dogadjaji koje vreme nece zaleciti.
Sreda 11.01.2012. 15:49
Znam to mesto , vrlo je mracno i nepregledno a i vozi se jako brzo
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online