Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 14.03.2012.
14:18 >> 15:56h
Fonet, Blic A

Kamion udario u auto Velje Ilića

Vozač kamiona udario je danas u 10.45 sati na benzinskoj pumpi u Beogradu u službeni automobil lidera Nove Srbije Velimira Ilića, koji se u tom trenutku nije nalazio u vozilu. U udesu je lakše povređen Ilićev vozač Robert Gambarjan (34), radnik Uprave za obezbeđenje MUP Srbije.

Nova Srbija: Velimir Ilić na meti atentatora
 

Saobraćajna policija podneće krivičnu prijavu protiv Srđana S. (55) iz Beograda zbog sumnje da je ugrozio bezbednost javnog saobraćaja.

Prema saznanjima "Blica", Gambarjan je zaustavio "škodu" na plato pored benzinske pumpe u Ulici Dimitrija Tucovića 23. Pretpostavlja se da je Srđan S. koji je bio u kamionu iza, u trenutku nepažnje, izgubio kontrolu i umesto da prikoči prednjom čeonom stranom svog vozila udario u "škodu".

Tom prilikom Gambarijan je lakše povređen i prevezen je na Vojno-medicinsku akademiju, a na mesto nezgode odmah je izašla ekipa Saobraćajne policije, obavila uviđaj i protiv vozača Srđana S. biće podneta krivična prijava.

Gambarjan je dodeljen Iliću kao obezbeđenje posle napada pre više od dve godine u centru Beograda. Naime, tada je na Terazijama, lidera NS pesnicom u glavu udario Dejan Stojadinović iz Azanje, koji je zbog toga osuđen na dve godine i nedavno je izašao iz zatvora.

Nova Srbija: Novi pokušaj atentata

Nova Srbija saopštila je da je danas pokušan još jedan atentat na njenog lidera Velimira Ilića, jer je kamion udario u njegov službeni automobil, u kome se, "pukom slučajnošću, Ilić u tom trenutku nije nalazio".

Prema oceni NS, napad nije slučajan, "već strogo izrežiran, kao i svi prethodni".

"Potpuno je neshvatljivo da i pored svih uopzorenja iz NS, niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio", upozorava NS.

Ta stranka zahteva od nadležnih organa da hitno otkriju pozadinu "još jednog pokušaja atentata" na Ilića, kao i da se osigura njegova lična bezbednost kako bi bio ravnopravan učesnik predstojeće kampanje.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.03.2012. 14:46
Онај лик је добио 2 године што је ударио Вељу. Кад неког грађанина нападну и убију бога у њему, нападач код наших судова обично, ако га и осуде добије 3 месеца.
Sreda 14.03.2012. 14:35
Ma daj , pa zar mislite da smo toliki debili . Žao mi onog što je odležao a nije ga dobro umlatio .
Sreda 14.03.2012. 14:33
Za Velju nikada ne bih glasao..ali treba biti oprezan ..mozda neko i ima racunicu da ukloni coveka..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online