Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 17.04.2012.
15:26
Beta A

Porodica umrle trudnice tužila lekare

Porodica Natalije Arsić (23) iz Jagodine, koja je umrla u šestom mesecu trudnoće, podnela je danas policiji krivične prijave protiv dvoje ginekologa jagodinske Opšte bolnice nesavesnog lečenja i nemara, rekli su predstavnici porodice.

Porodica i prijatelji Natalije Arsić ispred bolnice u Jagodini

Kako agencija Beta saznaje u Višem sudu u Jagodini, koji je naredio obdukciju, uzrok smrti Natalije Arsić je izliv krvi u mozak, a konačni rezultati biće poznati otprilike mesec dana pošto budu urađene toksikološke analize.

Natalija Arsić je umrla u petak 13. aprila u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu. Kako je ranije izjavila njena porodica, ona se zbog glavobolje, bolova u stomaku i mučnine javila lekarima na Ginekologiji jagodinske bolnice u petak 6. aprila i nakon ukazane pomoći puštena je kući.

Trudnica je, zbog tegoba, ponovo otišla u bolnicu gde je zadržana, ali joj se stanje pogoršalo, pala je u komu i tokom noći je poslata u Kragujevac.

"Podneli smo prijave protiv lekara Vladana Radojevića i Radmile Urošević zato što Nataliji nisu pružili adekvatnu pomoć i nisu na vreme utvrdili simptome moždanog udara", izjavio je dever umrle Mita Arsić.

Povodom izjave direktora jagodinske bolnice Darka Miletića da su doktorki Urošević upućene pretnje zbog smrti trudnice, Mita Arsić je rekao da to nije istina. Prema njegovim rečima, policija je uzela izjave od majke i sestara Natalijinog muža Bojana o svemu što se događalo.

Porodica je najavila da će u četvrtak ponovo organizovati protest ispred jagodinske bolnice na kome će zatražiti da se što pre reši slučaj i utvrdi odgovornost za smrt Natalije Arsić i njene bebe.

Utorak 17.04.2012. 15:38
Казна за докторе убице србског народа!!!!!!! Како овај директор лаже брани своје колеге. Подржавам породицу Арсић у напорима да се казне кривци, који су по мом мишљењу заслужили ПАКАО, убивши у свом немару два анђела :( Живела Слободна Србија!!!!
Utorak 17.04.2012. 16:12
Imala sam slican slucaj kada se to desilo mojoj dragoj prijateljici i ne mogu da se ne zapitam DOKLE VISE DOKTORI???? Do kada mislite da sirotinja umire? Hajde ako vas ovde ima pomozite vasim kolegama da im bar malo proradi savest! I ja sam mlada i treba da osnujem porodicu ali strah od nesavesnih lekara postaje svakim danom sve veci...SETITE SE HIPOKRATOVE ZAKLETVE?ZAR ONA VISE NICEMU NE SLUZI
Sreda 18.04.2012. 10:07
То су ти њихови "кредибилни" кадрови са купљеним дипломама. Тако је то у државној управи, судству, образовању, нажалост и у здравству.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online