Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 02.05.2012.
13:13
Z. Mirković - Vesti A

Iskomadani Srbin žrtva psihopate?

Austrijska policija još nema trag koji bi vodio ka rešenju ubistva Milenka Marinkovića (57), čije je raskomadano telo pronađeno u Bečkoj šumi.

MISTERIOZNA SMRT: Milenko Marinković

Franc Pelster, pukovnik policije Donje Austrije, rekao je da istražitelji raspolažu sa veoma malo informacija o Marinkoviću i njegovim poslovima.


Da podsetimo, telo se nalazilo u velikom plastičnom džaku od čvrstog materijala, koji može da se nabavi u prodavnicama nameštaja ili građevinskog materijala.

Džak je bio zatvoren plavom gumenom trakom. Noge su bile odsečene, a inspektori pretpostavljaju da je zločinac to učinio kako bi lakše spakovao i prevezao telo. Kriminalističari dopuštaju mogućnost i da je reč o spontanom zločinu.


- Nalazi sudske medicine ukazuju da se žrtva nije branila - rekao je Pelster i dodao da su teški udarci u glavu žrtvu zatekli potpuno nespremnu.


Da podsetimo, Marinković je nestao 30. marta pre podne. On je suprugu odvezao na posao oko 6.30 svojim kolima. Prema rečima udovice, potom se vratio kući da iznese pokvarenu mašinu za pranje veša, pošto je nova trebalo da bude dovezena.
Marinkovićeva supruga vratila se kući oko 17.30 i zatekla obaveštenje službe za dostavu da su oko 13.20 pokušali da dostave novu mašinu, ali da niko nije otvorio vrata. Osim toga, Marinković se nije pojavio ni na zakazani sastanak sa poznanikom.

UVIĐAJ U ŠUMI: Noge nisu pronađene
 


Oko 21.30 žena je odlučila da prijavi nestanak supruga policiji. Potom je prolaznik u četvrtak uveče naišao na džak u kom je bio trup žrtve. Marinković je bio iskomadan i policija nije uspela da pronađe noge. Telo Marinkovića identifikovano je na osnovu otisaka prstiju iz pasoša žrtve. Supruga je prepoznala lične stvari pronađene kod tela. Crna tojota rav 4, sa registarskim brojem W-VRCIN1 nije pronađena. Kako pretpostavlja policija, ovo vozilo moglo bi da bude ključno u rešavanju zločina.
 

Apel za informacije


Policija moli građane da pomognu u rasvetljavanju zločina, i pre svega u rekonstrukciji nestanka Marinkovića, što bi moglo da odvede do ubice.
Za informacije koje bi mogle da budu od koristi za istragu predviđen je broj telefona 059133/303333.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.05.2012. 16:48
jadan covjek!
Sreda 02.05.2012. 18:06
Nacin na koji je ubijen govori bar bi to psiholozi morali znati kao da je u pitanju neka osveta...pre nekoliko godina setice se mozda neko da j ovde jedna zena raskomadala telo svog ljubavnika, inace coveka koji joj je bio "prijatelj"...njena cerka udata je bila za njegovog sina...na sudu je rekla da je to zbog njegove izjave da zeli njenu drugu cerku za sebe...surovo mu se osvetila jer je kaze pogodio u najosetljiviju tacku...naravno da je njen postupak bolestan ali sve mi lici da je i u ovom slucaju neko mozda mislio da ima neki duboki razlog za ovako nesto...
Sreda 02.05.2012. 19:56
sele SMRDO!!! MOGUCE DA JE ZRTVA NEKOG PSIHOPATE POPUT TEBE KOJI JE BIO U BOSNI U RATU I KOJI JE NAVIKAO DA UBIJA I MASAKRIRA SRBE I HRVATE,TI sele MOZES DA MI MALO ISPUSIS ONO STO TI MAJKA DOBRO RADI I STO TI NIKADA NECES IMAT!!!!I
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online