Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 03.11.2012.
10:37 >> 14:20h
RTS,Beta A

Pijani košarkaš pregazio devojku

Devojka stara 29 godina poginula je rano jutros u Beogradu kada je na nju naleteo automobil dok je izlazila iz taksija. Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt. Pripadnici MUP-a Srbije podneli su krivičnu prijavu i odredili policijsko zadržavanje Kimaniju F. (35) zbog izazivanja saobraćajne nesreće pod uticajem alkohola u centru Beograda, u kojoj je jutros poginula N.D. (29).

Sestra bliznakinja iz kola videla nesreću

U saopštenju policije navodi se da je automobil kojim je upravljao Kimani F, na pešačkom prelazu u Francuskoj ulici u Beogradu oborio i usmrtio N.D. Policija navodi da je vozač imao 0,98 promila alkohola u krvi.

Hitna pomoć je na mestu nesreće, jutros oko pola pet, zatekla već nastradalu devojku na zadnjem sedištu automobila sa teškim povredama glave.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je nastradala devojka "imala je teške povrede glave koje su nespojive sa životom. Kako javljaju beogradski mediji, devojka je izlazila iz taksija kada je na nju naletelo vozilo.

Sa njom se u taksiju nalazila i njena sestra bliznakinja, ali ona nije povređena. Međutim, zbog pretrpljenog šoka morala je biti prevezena u Hitnu pomoć.

Kimani Frend

"Blic" je objaivo da je za košarkaš sa Jamajke Kimani Frend upravljao "škodom" u alkoholisanom stanju, kada je udario devojku. Na mestu nesreće nisu prisutni tragovi kočenja. Određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Frend je juče napustio košarkaški klub "Metalac", a trebalo je da pređe u Valjadolid.

POVEZANE VESTI

Subota 03.11.2012. 11:38
Nebitno odakle taman da je i rod rodjeni...ovo je tragedija i opomena maloumnicima koji sedaju za volan pijani da mogu posle trezni da se kaju ceo zivot...a sta reci nego tuga za jednu ugasenu mladost...saucesce roditeljima i njenoj jadnoj sestrici svedoku tog uzasa...
Subota 03.11.2012. 12:20
citam vase komentare i nemogu da se nacudim zar su svi toliko zatupljeni nemam vozacku dozvolu i nikad polagao nisam u srbiji . dosao sam u drugu zemlju gde se vozi kontra stranom iz prve polozio testove ali za 6 god nikad nisam izasao na polaganje jednostavno ne volim i necu da vozim . krivite coveka samo zato sto je popio naravno da je samo zbog tog cina kriv, jedno pitanje da li je se taj taxixta propisno parkirao to nigde ne pise da li je ta devojka bila pijana drogirana ili vec sta pa nije gledala gde izlazi i to ne pise a vi ste vec presudili ocete da kazete da sam i ja sad neki sipac,balija ustasa a veci sam srbin od 99% vas tu
Subota 03.11.2012. 13:30
Da je taksista stao uz trotoir kako je to obaveza, devojka sigurno nebi poginula. Bahatost, u celoj Srbiji vlada bahatost. Cak, iako je vozac bio pijan, taksista je glavni krivac jer je odgovoran za sigurnost osoba koje vozi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online