Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Četvrtak 15.11.2012.
10:31 >> 18:42h
Blic, Telegraf A

Policajac koji je ženu istrgnuo od ćerke i ugurao u maricu (VIDEO)

MUP Srbije pokrenuće disciplinski postupak protiv policajca koji je juče hapsio građane na mirnom protestu prilikom iseljavanja porodice vatrogasca Zorana Matića u Višnjićevoj 9 u Beogradu. Hakerska grupa Anonimusi u međuvremenu je objavila fotografiju i identitet policajca koji je ugurao ženu u maricu dok je njena maloletna ćerka dozivala i ostala sama. U pitanju je Milosav Stiković, koji obavlja posao pomoćnika komandira u Policijskoj stanici Stari grad.

Policajac kao iz filma "Tri karte za Holivud": Hapsi milicijo i sve u maricu
 

Beogradska policija pustila je na slobodu sedmoro privedenih, a njihovi predmeti su prosleđeni tužilaštvu koje će odlučiti da li će protiv njih biti podnete prekršajne ili čak krivične prijave.

Najveće nezadovoljstvo i negodovanje okupljenih građana, mahom roditelja dece koja su se okupila, jeste hapšenje žene koja je došla po maloletnu ćerku. Ona je policajcima prigovorila zbog čega hapse ljude i rekla da neće da se udalji iz svoje ulice. Na snimku se ne čuje šta joj je policajac tačno rekao, ali ogorčena žena je odgovorila: "sram vas bilo, meni da pretite". Tada joj je policajac prišao, istrgao je od ćerke, zavrnuo ruku i ugurao u maricu. Dete je ostalo na ulici i uzvikivalo "mama".

Zbog ovog incidenta zaštitnik građana Saša Janković predložio je ministru Ivici Dačiću da se u ime Ministarstva izvini svim građanima koji su privedeni zbog nenasilne, javne podrške porodici Matić.

Ženi prišao sa leđa kada je bila nekoliko metara udaljena od njega i zgrabio je
 

Ovaj događaj potresao je sve koji su gledali snimak, a najbrže je delovala hakerska grupa "Anonimus Srbija". Oni su na svojoj Fejsbuk stranici okačili fotografiju policajca koji je sve po redu sprovodio u maricu. Kako kažu, reč je o policajcu Milosavu Stikoviću. Stiković u policiji radi već 20 godina i do sada nije disciplinski kažnjavan. Zanimljivo je da je svojevremeno proglašen za najboljeg policajca u Beogradu dok je radio u PU Novi Beograd.

Podsetimo, policija je provalila u stan vatrogasca Zorana Matića u Višnjićevoj 9 i njega i njegovu ženu izbacila iz stana, a zatim obavila popis inventara. Zoran je ostao na ulici ispred zgrade, gde su sa njim prijatelji, članovi porodice i sve veći broj sugrađana koji su se okupili da podrže vatrogasca. Njegova supruga Rada, kojoj je, pošto su izbačeni na ulicu, pozlilo, prevezena je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Privedeno je deset osoba koje su pokušale da spreče iseljenje ove porodice.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 15.11.2012. 11:14
Tako je to u modernoj europejskoj demonkratiji. Dovoljno se videlo sinoć u vestima širom Evrope! A politicari za šaku dolara, protiv volje naroda, trče u tu demonkratsku Evropu. A NAROD UŽIVA SANJAREĆI U IZBORENOJ DEMONKRATIJI!!!
Četvrtak 15.11.2012. 11:52
Još jedan budak kome je data uniforma, može sa ponosom da je nosi.
Četvrtak 15.11.2012. 12:33
Te pi*ke pandurske nemaju muda za nešto tvrđe (krimose i ostalu fukaru,sa njima su oni u koje kakvim drilovima),ali zato žustro šilje ku*rac nad poštenim građanima.Vidi se sa slike da je krmak neotesani.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online