Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 13.12.2012.
11:52
Alo A

Naprednjak udario dete na pešačkom i pobegao

Poslanik Srpske napredne stranke iz Smederava Dragan Čolić naleteo je sinoć svojim automobilom na 11-godišnje dete kojem su konstatovane lake telesne povrede. Čolić je pobego sa mesta udesa, a policija ga je pronašla zahvaljujući očevicima koji su ga prepoznali.

Dete prošlo sa lakšim povredama

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Dragan Čolić (59) na pešačkom prelazu u ulici Srpskih Sovjeta u Smederevu, svojim automobilom marke "golf", udario je dete D. R.(11).

Kako prenosi "Alo", dete je prelazilo pešački prelaz kada je na njega naleteo Čolić. Dete je prevezeno u bolnicu gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Čolić je pobegao sa mesta udesa, ali su ga prepoznali očevici, posle čega ga je policija odmah potražila na kućnoj adresi. Kako je objavio "Blic", poslanik nije želeo da se podvrgne alko-testu, pozvao se na imunitet, čak je navodno i vređao policijske službenike i sudiju koji je izdao nalog.

Međutim, u pratnji policije, posle naloga sudije, odvezen je u bolnicu, gde mu je uzeta krv na analizu kako bi bio utvrđen procenat alkohola. On se danas pojavio u policiji gde je dao izjavu u vezi sinoćnjeg incidenta.

"Dao je izjavu i pušten je kući. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju, za nepružanje pomoći povređenom licu i za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti", rekao je za "S media" portal dobro obavešten izvor.

Smederevska policija se još ovim povodom nije oglasila, iako Čolić, kako piše "Blic", ima već nekoliko zahteva za skidanje poslaničkog imuniteta.

Srpska napredna stranka saopštila je da će predložiti ukidanje imuniteta Draganu Čoliću. "Inicijativom (predsednika SNS) Aleksandra Vučića na sastanku stranačakih organa odlučeno je da se za poslanika SNS Dragana Čolića predloži ukidanje imuniteta", objavili su naprednjaci na Tviteru.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 13.12.2012. 11:54
Дај човеку власт само пола сата и Он ће показати своје право лице.
Četvrtak 13.12.2012. 14:51
Kazu narodnjaci da su predlozili da mu se ukine imunitet . Da vidimo i to ...
Četvrtak 13.12.2012. 13:55
Ja sam SRS,ali nisam za to da se naglasava da je naprednjak udario dete.Hvala Bogu da je dete dobro,niko normalan nebi udario dete.Ako je krivica vozaca on treba da odgovara kao individua bez obzira na stranacku pripadnost.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online