Petak 7. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 10.03.2013.
21:10
Mondo A

Braća napala komšiju, grizli policajce

Sve je počelo oko 13 sati, kada je Branisalava Ivačkovića, dok je nosio ručak roditeljima u zgradi u Ulici Vladimira Nikolića u Novom sadu sekirom napao muškarac koji živi na prvom spratu.

Policija je imala pune ruke posla sa osumnjičenom braćom
 

Kada su pregovori policije i osumnjičenih propali, pripadnici Interventne jedinice, uz podršku inspektora kriminalističke policije, nasilno su upali u zabarikadirani stan i uhapsili osumnjičenog i njegovog rođenog brata, a prema još nepotvrđenim saznanjima, reč je o 38-godišnjem Stevanu i dve godine mlađem Fedoru R. Branislav Ivačković(66) nije mogao ni da poveruje da će ga iz čista mira, u zgradi u kojoj je ranije živeo, a u kojoj i dalje stanuju njegovi roditelji, napasti komšija sa prvog sprata.

Branislav je ispričao novinarima Novosadske televizije da je samo video kako se otvaraju vrata stana i kako prema njemu kreće muškarac koji je vitlao sekirom. Iako je, prema njegovim rečima, pokušao da ga udari u glavu, uspeo je da se izmakne, ali je dobio nekoliko udaraca u ruku i leđa. Branislav je odmah je pobegao, a zatim mu je ukazana pomoć u Kliničkom centru Vojvodine.

Za to vreme, policija je saznala da se u stanu kriju osumnjičeni, Stevan, njegov rođeni brat Fedor i njihova majka. Počeli su pregovori, ali oni nisu davali rezultata. Na lice mesta stigla je i ekipa Hitne pomoći, a pripadnici Interventne jedinice spremali su se da provale u stan. Posle nekoliko pokušaja, uspeli su da otvore vrata koja su bila sa unutrašnje strane blokirana delovima nameštaja. Međutim, kada su konačno ušli u stan, došlo je do žestokog otpora. Osumnjičeni su jednog policajca ugrizli za ruku, drugog za nogu, dok je majka pokušala da skine šlem trećem policajcu. Posle nekoliko minuta borbe, svi su savladani, a posla je bilo i za Hitnu pomoć.

Komšije kažu da su braća Stevan i Fedor već ranije pravili probleme, a noćas su vikali i galamili do ranih jutarnjih sati, prenosi RTV. Posle saslušanja u policiji, protiv osumnjičenih će biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Na lice mesta kasnije je došao i nadležni istražni sudija, a ekipe forenzičara nastavile su da obavljaju uviđaj. Više informacija o ovom bizarnom događaju očekuje se sutra posle zvaničnog saopštenja PU Novi Sad.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.03.2013. 23:52
Ovakvi su opasni po okolinu. Pod hitno u Ludaru!
Utorak 12.03.2013. 21:30
Da je normalna država, ostali bi odmah i pored hapšenja bez stanarskog prava. Jer par idiota i namčora može svašta da urade, te da naprave pakao ostalim stanarima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online