Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 15.01.2014.
14:52
Telegraf A

Osuđen Kristijan: Trn sam u oku jer nisam hteo da ubijam za DB

Kristijan Golubović je osuđen danas u Višem sudu u Beogradu na 14 godina zatvora zbog trgovine drogom, što je skoro duplo veća kazna od one od sedam i po godina, na koliko je osuđen posle prvog suđenja.

Istom presudom Safet Ibrović osuđen je na šest, Mirsad Fujajkić četiri, a Ferat Skenerovski tri godine i osam meseci zatvora.

Ne odustaje: "Sramota me, stidim se toga što sam doveden u bilo kakvu konotaciju s drogom"
 

Sudsko veće nije prihvatilo njegovu odbranu, kao ni završnu reč Kristijana Golubovića, tokom koje je pokušao da ih ubedi da nikada nije trgovao drogom.

- Sramota me, stidim se toga što sam doveden u bilo kakvu konotaciju s drogom! Ja se stidim što sam ovde pred vama. Čak i da me oslobodite, nećete ništa učiniti da se izbriše mrlja da je Kristijan Golubović u crkvi dilovao drogu, koju je prodavao maloletnicima, rekao je Kristijan u završnoj reči.

Pre presude, Kristijan je rekao da ga posebno pogađa to što je 16. januara 2010. uhapšen ispred Crkve svetog Marka.

- To je najgori dan u mom životu! Pogrešio sam što sam došao tamo. Nikada ne bih oskrnavio to sveto mesto, kazao je on.

HIT IRONIJE!

Kristijan: Sramota me je kada mi kažu da sam kriminalac

U svom maniru, Golubović je još jednom ponovio da mrzi drogu i narkomane, kao i da je činio sve da skloni decu s ulice. Kako je istakao, nije trgovao drogom, već je organizovao ultimatfajt mečeve i prodavao hot-dog na ilegalno postavljenim kolicima u centru grada.

- Znao sam da me policija prati. Ja sam njihov ljuti protivnik, jer nisam hteo da prodajem drogu za njih, niti da ubijam za DB. Znam da me i sada prate, rekao je on i naveo da misli da mu je sve namestio jedan političar, kome se zamerio.

Od sudije je zatražio da ga oslobodi ili da ga osudi na kaznu u vremenskom periodu koji je već proveo u pritvoru. On je otkrio i svoje planove za budućnost.

- Imam nameru da napravim izložbu i izbacim autobiografiju. Bićete iznenađeni! Dobio sam i ponudu da budem kondicioni trener ženskog KK Šumadija, rekao je Kristijan i zamolio sudiju da bude milostiva, kada bude donosila presudu.

Kristijan je u pritvoru već proveo četiri godine, tasko da mu je preostalo da odsluži još deset godina kazne. Do pravosnažnog stupanja presude na snagu, Kristijan će biti na slobodi.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.01.2014. 15:26
U redu je za drogu da toliko osudi sud,ali znam slucajeve lokalnih dilera koji ne dobiju ni petinu takve kazne,znaci sve se zavrsi u sudu preko veze.A da policija odnosno deo policije uzima svoj deo kolaca od dilera to je istina.Mene interesuje kada ce sud da osudi politicare lopove na zatvorske kazne.Marija Raseta oslobodjena,Davinic oslobodjen,Uskokovic EDB koga je javnost zaboravila osudjen na osam pa se zalio i dobio tri godine za stotine miliona pokradenih,i to niko ne spominje,dobice nanogicu i sedece kuci zato mu je na toliko i smanjena kazna.Kene,Ceda,Djelic,Dinkic,Vlahovic,Kole..i jos stotine politicara i biznismena nikada nece biti na izdrzavanju zatvorske kazne.
Sreda 15.01.2014. 14:52
Posten neki kriminalac.
Sreda 15.01.2014. 14:56
umesto da se sakrije u neku rupu i cuti..da niko ne zna za njega..on se exponira..blamira jos vise...mnogo je jadan glup,,nepismen..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online