Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.04.2014.
09:11
N. Đorđević - Vesti A

Ubio oca, pa mu zapalio sveću

Iz još nepoznatih razloga Goran Stepanović (44) iz sela Donje Jarušice kod Kragujevca, ubio je oca Slobodana (69) u njihovoj porodičnoj kući, a onda oprao krv sa tela i zapalio mu sveću. Potom se ovaj povratnik sa rada u Švajcarskoj sam prijavio policiji.

Mesto tragedije: Kuća porodice Stepanović
 

Kako nezvanično saznajemo u kragujevačkoj policiji, sumnja se da je mlađi Stepanović u nedelju ubio oca svojim revolverom metkom u lice, a onda oprao telo u kadi. Posle toga je seo na kućni prag i tu sačekao policiju.

- Goran je pucao u oca u kupatilu i on je odmah izdahnuo od povreda. Uviđajna ekipa zatekla je telo u kadi, a pored je bila zapaljena sveća - dodaje izvor "Vesti" iz policije.
 

Živeo za sina

Kako kažu rođaci i komšije porodice Stepanović, ubijeni je bio mnogo vezan za sina.
- Bio je jedinac, pa je Slobodan bio mnogo vezan za njega. Ceo život mu je bio posvećen i pomagao koliko je mogao - kažu stanovnici Donje Jarušnice za "Vesti", još u šoku od tragedije koja ih je pogodila.

Njih dvojica živeli su sami u porodičnoj kući. Mlađi Stepanović se prošle nedelje i zvanično razveo od supruge sa kojom ima troje dece. Oni su bili razdvojeni oko dve godine. Meštani Donjih Jarušica su u šoku zbog zločina, za koji su saznali tek kada su u dvorištu Stepanovića videli policiju.


- Niko od nas ne zna zbog čega je to uradio. Ne pitajte nas ništa. Tragedija je kada neko ubije kuče, a kamoli da nasrne na roditelja. Odmarali smo u nedelju, bio je praznik, kada smo videli patrole i puno dvorište policije. Znamo samo da je Goran prodavao neke njive. Nekad davno radio je u Švajcarskoj, ali se vratio na očevinu - kaže Zoran Blagojević, jedan od komšija i daljih rođaka Stepanovića.


Inače majka ubice i supruga ubijenog preminula je januara prošle godine. Komšije kažu da je dugo bila bolesna i da je suprug negovao na postelji. Posle njene smrti njih dvojica su ostala sama da žive.


Kuća porodice Stepanović juče je bila pusta i zaključana. Na terasi su samo mogle da se vide cipele ubice i desetine opušaka.


Njihovi rođaci kažu da je mlađi Stepanović bio mnogo vezan za svoju decu. Ima dve ćerke i sina za koga je bio posebno vezan, jer je imao probleme sa srcem i nekoliko operacija.


- Lečili su ga po Beogradu i Goran je mnogo patio zbog toga. Šta se desilo u njihovoj kući to niko ne zna - dodaje jedna od komšinica.


Stepanoviću je juče saslušan zbog sumnje da je ubio oca i nakon toga mu je određen pritvor. Saslušanje je trajalo do kasno popodne i još uvek nije poznat motiv porodičnog zločina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online