Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 25.07.2014.
06:12
N. Popović - Vesti A

Hildu ljubavnik zaklao britvom!

Posle dugog saslušanja, pritisnut dokazima, Domeniko D. (26) iz Italije priznao je juče policajcima u Frankfurtu da je čekićem ubio svoju devojku Hildu Luinović (29), poreklom iz Pljevalja u Crnoj Gori. Njeno telo je krajem prošle nedelje nađeno u njenom stanu u frankfurtskom naselju Nid.

Italijan priznao surovo ubistvo: Hilda Luinović i Domeniko D.
 

Prema nezvaničnim saznanjima "Vesti" iz policije, Domeniko D. je od početka istrage ubistva mlade i lepe kozmetičarke bio prvi na listi osumnjičenih. Njegovo ime se u istrazi, međutim, nije pominjala u strahu da će pobeći pre nego što se protiv njega skupe svi potrebni dokazi.

Tugovao sa porodicom

Koliko je Dominik D. bio hladnokrvan nakon stravičnog zločina koji je počinio, dovoljno govori i podatak do kog smo došli iz pouzdanih izvora. Na dan kada je pronađeno telo Luinovićeve, ubica je njenom ucveljenom bratu kroz suze rekao "Eto, nažalost, nismo imali vremena da se bolje upoznamo"!!!

 

Međutim, kada je uhapšen, prvo je dugo negirao umešanost u brutalni zločin i do njegovog priznanja se došlo nakon više sati mučnog ispitivanja.


Na videlo je tada izašlo kako je na brutalan i hladnokrvan način ubijena nesrećna devojka. Domeniko D. je na saslušanju kod tužioca izjavio kako je njegova devojka, sa kojom se zabavljao od februara ove godine, navodno nakon svađe u njenom stanu prva fizički nasrnula na njega. On je tada u besu dohvatio čekić i više puta je udario po glavi.


- Nije mi bila namera da je ubijem. Uradio sam to u afektu - ispričao je osumnjičeni policajcima.


Tada je počelo njegovo iživljavanje. Kada je video da se srušila na pod i da je teško povređena, Domeniko D. je odlučio da je dokrajči! Onesvešćenu i nemoćnu devojku je potom nekoliko puta udario po glavi, a onda britvom prerezao grlo. U nameri da prikrije strašan zločin, čekić i britvu je nakon bekstva iz stana bacio u različite kante za otpatke.

Policija "opuštala" osumnjičenog

Nemački mediji su odmah posle ubistva nesrećne žene, pozivajući se na policijske izvore, objavili da je početkom aprila Hilda prijavila najbližu rodbinu zbog pretnji, jer se njima navodno nije dopadao njen "previše zapadnjački način života". Nakon hapšenja ubice, jasno je da je policija namerno pustila ovu informaciju ne bi li "opustili" osumnjičenog ubicu i ubedili ga da istraga ide u tom smeru.


Veza između Domenika D, koji je zaposlen u jednoj piceriji u Frankfurtu, i Luinovićeve počela je u februaru, a ona se u međuvremenu razvela i pre tri meseca sa trogodišnjom ćerkom preselila u naselje Nid.


Početna ljubav, o kojoj svedoče postovi na Fejsbuku, prerasla je u sve veće probleme. Komšije svedoče da se iz njenog stana sve češće čula svađa. U poslednje vreme, saznajemo, ljubavnika nije želela da pusti u stan, pa je on lupao na vrata i vikao ispred ulaza u zgradu. Pre izvesnog vremena je čak i ćerku predala na brigu bivšem suprugu.

Pročitajte još:

* Hildi iz Sandžaka razbili glavu zbog ljubavi s Italijanom?

* Hilda danima ležala u krvi

* Hildu u Frankfurtu ubio dečko Italijan

POVEZANE VESTI

Petak 25.07.2014. 10:01
devojke, samo navalite na muslimane i nek vas kolju ! Taj kreten mu se nije dopalo njen zapadnjački život, a i on živeo na zapadu !
Petak 25.07.2014. 10:38
Ona je bas njega htela i nikog drugog, i sta se tu moze?
Petak 25.07.2014. 08:14
Ja je toliko zalio misleci da je iz Raske oblasti, a ono ispade da je iz CG.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online