Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 02.10.2014.
15:22 >> 16:15h
Beta A

Uhapšen Darko Kostić (39), osumnjičen za silovanje i ubistvo male Ivane

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je danas da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo 14-godišnje Ivane Podrašić, čiji je nestanak prijavljen pre više od dva meseca. Beogradski mediji pišu da je osumnjičeni Darko Kostić (39), na mestu gde je pronađena Ivana, pre dva dana silovao svoju rođaku.

Ivana je išla tek u osnovnu školu

"Ubijena je četrnaestogodišnja devojčica, mi smo uhvatili počinioca, radi se o zastrašujućem zločinu na koji mi ne možemo da zatvorimo oči", kazao je Stefanović na konferenciji za novinare u Palati Srbija.


Stefanović je rekao da se sumnja da je Kostić devojčicu silovao, a potom udario motikom u glavu, zavio u ćebe i sunđer i zakopao u Rakovici.

"Blic" je objavio da je Kostić uhapšen posle poligrafskog testiranja, a sumnjiči se i da je dva dana pre toga u napuštenoj kući u Rakovici silovao svoju rođaku. Osumnjičeni za zločin ima veliki policijski dosije i ranije je osuđivan za silovanje.


Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je policija 29. septembra dobila prijavu da je jedna žena silovana, a policija je potom pronašla izvršioca tog krivičnog dela, za koga je potvrđeno da je počinilac i Ivaninog ubistva.


Telo devojčice je pronađeno u napuštenoj kući u Rakovici, u delu naselja koji je nedavno bio poplavljen. Prilaz kući sa velikim imanjem je otežan, zbog čega policija trenutno raščišćava teren kako bi mogla da pretraži ceo plac.

Ivana je , prema tvrdnjama roditelja, 29. jula otišla iz kuće i od tada se nikome nije javljala, a oni su tada naveli da je ona i ranije umela da ode od kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo.

POVEZANE VESTI

Petak 03.10.2014. 17:21
Још јуче је Ђурић направио онај стравичан злочин....ево смо нијеми свједоци и овог језивог злочина ! Ух! јежим се и док ово пишем јер шта написати?! Једноставно се сваком иоле разумном бићу на овакве ствари завеже језик и блокира мозак....ШТА РЕЋИ?
Petak 03.10.2014. 17:29
Судство и закони су такви какви јесу, да некажем криминални јер је укинута смртна казна потписивањем Европске конвенције о људским правима а криминала је из дана у дан све више а криминалци и убице су све суровији и свирепији!!! КУДА ОВО ВОДИ? Мени се чини да ако овако се настави да ће породице жртава бити натјеране да правду преузму у своје руке....и да ће правичније пресудити оваквим злочинцима који не заслужују да троше овај ваздух, тј.....СМРТНА КАЗНА ЗА ОВАКВЕ И НИШТА ДРУГО !!!
Četvrtak 02.10.2014. 17:14
Otkud to da ovaj arhimanijak nije bio pod prismotrom?! Valjda zato sto nije silovao politicare?! Svakog povratnika treba striktno nadgledati.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online