Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 20.08.2015.
04:49
Z. Marjanović - Vesti A

Nemački penzioner godinama jurio Ivanu

Predrag je bio patološki zaljubljen u moju Ivanu i nudio joj je novac da bude sa njim, što je ona konstantno odbijala. To smo znali svi u kući, ali nismo ni pretpostavljali da može da ubije Ivanu. Ovo je za "Vesti" izjavio Vujadin Vasić (29) iz sela Katrga kod Čačka, nevenčani suprug Ivane Ilić (24), konobarice koju je u ponedeljak u centru Kraljeva s dva hica u grudi usmrtio Predrag Pavić (72) iz istog sela.

Z. Marjanović
U šoku: Suprug Vujadin i očuh Nebojša

Nakon zločina i policijske potere za Pavićem, koja je trajala dvadesetak minuta i završena je njegovim hapšenjem u Mrčajevcima, osumnjičeni je na saslušanju u policiji rekao da je ubio Ivanu zato što mu je njena porodica dugovala novac. Ovo, međutim, za "Vesti" demantuje Vujadin Vasić koji je sa Ivanom i njenom trogodišnjim ćerkicom iz prvog braka živeo u selu Katrga kod Čačka. S njima zajedno živeli su i Ivanina majka, tri sestre i očuh Nebojša.

- Ništa mu nismo dugovali, ali je Predrag bio patološki zaljubljen u Ivanu. Nekoliko godina je saletao Ivanu i nudio joj novac kako bi bila s njim u vezi. Slao joj je joj je poruke na mobilni telefon koje su bile takve sadržine da ne mogu ni da ih citiram, a za te poruke i njegovo saletanje Ivane znali smo svi u kući. Iz tih razloga sam svakog dana ispraćao Ivanu do posla i sačekivao je da završi posao kako bismo kući došli zajedno. Ovog puta je Pavić iskoristio priliku kad sam na dva-tri dana morao da otputujem na Kosovo odakle sam rodom i, eto, Ivane više nema. Svašta smo mogli da očekujemo, ali da starac u tim godinama ubije mladu ženu zbog neuzvraćene ljubavi, to nismo - ističe za "Vesti" Vujadin Vasić.

Da je Predrag Pavić, koji je godinama radio u Nemačkoj, tamo zaradio penziju i koji je u selu važio za bogatijeg čoveka zaista Ivani predlagao ljubavnu vezu potvrđuje i Ivanin očuh Nebojša Marković.

Z. Marjanović
Nema utehe: Sestre ubijene Ivane

- Nedavno sam otišao u Pavićevu kuću i upozorio ga da više ne dosađuje Ivani. On je obećao da će prestati, ali umesto da održi obećanje, Pavić je ubio Ivanu! Još smo u neverici, a kolika je naša tuga, to ne mogu da opišem - naglašava Marković.

U kući ubice Predraga Pavića, u kojoj žive njegova supruga, dvoje dece koji su već sredovečni ljudi, i nekoliko unuka niko nije bio spreman da govori o zločinu koji je počinio njihov otac.

- Tu nema šta da se priča. Svi smo u šoku - bilo je sve što je rekao Pavićev sin koji je insistirao da mu se ne pominje ime.

Ivana Ilić biće sahranjena danas u selu Katrga kod Čačka.

Ivana bila vrlo vredna

Ivanine koleginice i Mileta Popadić, vlasnik kafića u kome se dogodilo ubistvo, imaju samo reči hvale za ubijenu Ivanu.
- Bila je iz siromašne porodice, ali veoma lepa i vredna žena. Taj Pavić je s vremena na vreme dolazio u kafić. Popio bi sok i kafu i nije pravio nikakve probleme. Ništa nije nagoveštavalo tragediju - rekao je Popadić koji je kao i mnogi Kraljevčani ogorčen zbog ubistva Ivane Ilić.

 

Ubica: Davao sam i po 600 evra za seks

Predrag Pavić saslušan je u policiji, a pred inspektorima je, prema pisanju beogradskih medija, tvrdio da je Ivani plaćao za seksualne usluge!
"Rekao je da je već duže vreme imao seks sa Ivanom i da joj je za to plaćao. On je naveo primer i da joj je jednom prilikom dao čak 600 evra za seks. Nakon svađe zbog novca, kako je rekao, izvadio je pištolj i ubio ju je", preneli su beogradski mediji reči izvora bliskog istrazi.

 

 

 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.08.2015. 08:44
Deda je mogo za 600 e i neku starletu da rentira ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online