Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.03.2016.
08:00
B. Grujić - Vesti A

Ženu ubio bejzbolkom, sebe obesio

Blagoje Bucu, najverovatnije u naletu ljubomore, ubio suprugu Sanelu Nikolić, a onda se obesio, ostavivši njihovo troje dece bez roditelja.

Tanjug
Porodična tragedija u selu pored Zrenjanina

Meštani sela Lukićevo, uglavnom došljaci iz Bosne, još su u šoku od zločina koji je potresao ovo mirno vojvođansko mesto, kada je u svojoj porodičnoj kući Blagoje Bucu (40) udarcima bejzbol palicom ubio svoju mnogo mlađu nevenčanu suprugu Sanelu Nikolić (25). Potom je Blagoje počinio samoubistvo, obesivši se u šupi porodične kuće u kojoj s uživeli sa tri maloletna sina, Ognjenom (9), Stefanom (7) i Nikolom (2).

Stravičan zločin ostavio je trojicu dečaka bez oba roditelja, a o njima je brigu preuzeo Mikica Nikolić, otac ubijene Sanele. Šta je Blagoja nateralo na ovaj čin, tajna je koju je po svemu sudeći odneo u grob, ali se pretpostavlja da je u pitanju ipak ljubomora. Veče pred ubistvo oni su bili kod Saneline rodbine u poseti i kako kažu rođaci, ništa nije slutilo na tragediju.

Kriv mu Fejsbuk?

Komšije nesrećne porodice smatraju da je ljubomora bila okidač kod Blagoja i da se zato odlučio na ubistvo i samoubistvo.
- Pošto je dosta stariji od supruge, često su ga vršnjaci zadirkivali. Nije mu bilo prijatno, ali nije se ljutio, niti je zbog toga bilo nekih nesporazuma. Međutim, u poslednje vreme Sanela je nabavila skupoceni mobilni telefon, otvorila svoj Fejsbuk profil, što je kako smo čuli povećalo sumnju i ljubomoru kod Blagoja, koji se teško mirio sa njenim prisustvom na Fejsbuku - kažu njihove komšije iz sela.

Komšije Blagoja i Sanele kažu da su živeli tiho i povučeno, a da je zločin otkrio najstariji sin.

- Mali Ognjen je našao mrtve roditelje, što je užasno. On je samo dete. Vratio se oko 13 sati iz škole, kapija je bila zaključana. Preskočio je i ušao u kuću, a onda video jeziv prizor. Sanela je ležala na krevetu u spavaćih sobi, smrskane glave palicom, dok je oca zatekao obešenog u šupi - kažu oni.
Mikica Nikolić je u neverici zbog stravičnog ubistva.

- Ništa nije ukazivalo na zločin. Znam da su moja ćerka i Blagoje živeli skladno, iako nisu venčani. Decu sam vaspitao u patrijarhalnom duhu, da poštuju ljude. Šta se to dogodilo u Blagojevoj glavi, zaista ne znam. Žao mi troje unučadi koji su u jednom trenu ostali siročići - plačnim glasom kaže Nikolić za "Vesti".

Komšije dodaju i da je Blagoje bio ljubomoran.
- Mi kao komšije nismo prisustvovali nekoj njihovoj svađi ili zlostavljanju, ali znamo da je Blagoje bio ljubomoran zbog svoje mnogo mlađe supruge - dodaju komšije.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online