Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 26.10.2010.
09:16
Tanjug A

Zgazio dete, pa pušten na slobodu!

Radoslav Vujačić (58), zamenik generalnog direktora „Srbijagasa“ i predsednik Upravnog odbora Azotare Pančevo, koji je krajem avgusta mortus pijan zgazio petnaestogodišnjeg Milana Lutovca iz Novog Sada, pušten je na slobodu!

Direktorska funkcija izaziva zdravstvene probleme: Radoslav Vujačić
 


Vujačić, kako "Alo“ nezvanično saznaje, ima zdravstvenih problema, a zbog terapije mora da posećuje bolnicu.

Dečakov otac: Vremenom ću nešto preduzeti!

 

Zoran Lutovac, otac preminulog dečaka, za "Alo“ je rekao da nije upoznat s činjenicom da je Vujačić pušten na slobodu, ali da smatra da treba da bude pušten iz pritvora. "Ne interesuje me uopšte gde se taj čovek nalazi. Vreme će pokazati šta ću preduzeti povodom toga. Ne bih da komentarišem", rekao je Milanov otac, dodajući da je Vujačićev brat želeo da dođe na pomen njegovom Milanu: „Nisam dozvolio da njegov brat dođe na pomen. Niko iz njegove prve linije srodstva kod nas nema šta da traži“, kratko je dodao Lutovac.

Vujačić je bez objašnjenja pušten iz pritvora i u daljem postupku će se braniti sa slobode.

Ujedno u Višem tužilaštvu u Novom Sadu podignuta je optužnica protiv Vujačića zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo dečak Milan Lutovac.


Advokat Dragan Gojković, Vujačićev branilac, uložio je prigovor na optužnicu, ali na taj dokumenat nije dobio nikakav odgovor. Još je neizvesno i da li će istraga biti dopunjena ili će u ovom predmetu optužnica stupiti na snagu.


Nesreća za koju se tereti Vujačić dogodila se u 22. avgusta oko 22.45 u Podunavskoj ulici u Novom Sadu, kada je upravljajući automobilom „audi A4“, na neosvetljenom putu sustigao i prednjim delom udario bicikl dečaka Lutovca koji se kretao od naselja Kamenjar prema ulici Heroja Pinkija u novosadskom naselju Telep.

Od siline udarca, dečak je preleteo preko prednjeg dela vozila, a bicikl je odleteo nekoliko metara dalje. U trenutku nesreće, automobil se kretao brzinom od 83 kilometra na čas, a Vujačić je imao 1,9 promila alkohola u krvi.


Osumnjičeni je tokom saslušanja, prema nezvaničnim saznanjima lista "Alo", ispričao da na putu ispred sebe nije video dečaka koji je upravljao biciklom jer dvotočkaš nije bio osvetljen.

Utorak 26.10.2010. 10:46
nije bio osvetljen bicikl je vaznije od njegovog pomracenog pijanog uma. advokati su cudo a on pijana budala. sudstvo je pljunulo u lice svima sa takvom odlukom.
Utorak 26.10.2010. 11:05
Pijan ko letva, bahat, u besnom automobilu...Ubi dete za sekund, daleko bilo od svakoga. Cujes, ima zdravstvene probleme, mora na terapiju u bolnicu. Kako moze da zivi sa ovim sto je uradio? Necu da komentarisem ovo sudstvo, ali od pravog Sudije nece pobeci. Niko nije, pa nece ni on.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online