Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 01.01.2011.
05:26
Alo A

Lav Geršman: Biće novo Kosovo

Lav Geršman, čuveni beli mag, poreklom Jevrejin iz Ukrajine, otkriva da nas u novoj 2011. godini očekuju isti politički lideri “samo u drugim foteljama”, moguća žarišta slična Kosovu, kao i raskol u SPC, piše ''Alo''.

Sve negativno dolazi iznutra: Lav Geršman


 

Ovaj psiholog i pisac, za kojeg pričaju da je u dan predvideo početak i kraj NATO agresije na SRJ, najavljuje ratove širom planete, kao i državni udar u Venecueli!
Što se tiče političke situacije u Srbiji, Lav Geršman kaže da “bez obzira na to ko bude na vlasti, ozbiljnog pomaka za obične ljude, neće biti”!


- Jedino bi kralj nešto mogao da promeni, ali se za krunu pozitivni period završio 2009. Sada, najmanje do 2014, kruna nema snage da izvadi zemlju iz stanja u kojem se nalazi! - započinje Geršman priču za “Alo!”.

Ovaj beli mag, koji se družio sa Kastanedom i putujući po svetu postao vrhunski poznavalac svih magija i načina da se one otklone, kaže da u 2011. jedino sa Crnom Gorom neće doći do poboljšanja odnosa.


- Vidim poboljšanje odnosa sa svim zemljama bivše SFRJ, osim sa Crnom Gorom! Ozbiljne opasnosti od država sa strane ne vidim. Sve negativno dolazi iznutra - objašnjava beli mag.


- Ne vidim boljitka ovoj zemlji. Izbori neće ništa promeniti. Neko će malo napredovati, neko malo izgubiti, ali uglavnom će ostati ista imena. Menjaće se samo mesta i fotelje! Da li će biti novih žarišta, sličnih Kosovu, zavisi od profesionalnosti organa koje štite zemlju i zakon, dakle od suda, vojske, DB-a i policije. Postoji i slaba mogućnost raskola u SPC. Oni koji se odvoje ostaće na margini! - sluti Geršman, i najavljuje burna i krvoločna dešavanja na svetskoj sceni.


- Moguć je rat u Koreji, zatim Rusije sa Belorusijom, Gruzijom i sa još nekom od zemalja na Kavkazu. A očekivan je i državni udar u Latinskoj Americi. Najveća opasnost preti Venecueli. Takođe, postoji potencijalna mogućnost da neka međunarodna vojna jedinica brzog reagovanja za borbu protiv piratstva i međunarodnog terorizma prestane da postoji! - ocenjuje Geršman, i upozorava da su „sva zla posledica ljudske gluposti“.


- Plašim se da ukoliko i ove godine bude dozvoljena gej parada, biće smrti i krvi! Jednom dozvolili, Evropu zadovoljili i sada više ne treba da rizikujemo živote omladine! - upozorava beli mag.

Subota 01.01.2011. 00:52
Е јест паметан и видовит, како ћу заспат` , насикира ме...
Subota 01.01.2011. 13:20
zelje nekih se predstavljaju kao predskazanja. srbija nista ne cini a zastiti svoj interese ,i tu je jedini problem. delovanje nekih televizija u sred srbije moze se nazvati skandaloznim, a posebno pinka i nekakvih kursadjija, gde glumac koj glumi albanca otvoreno u kao saljivom tonu legalizuje odvajanje kosova, a srbi se tome smeju. to bese i juce u novogodisnjem programu pinka. SRBI PROBUDITE SE ,I NE SMEJTE SE SVOJOJ PROPASTI! INTERESI SRBIJE MORA POCETI NEKO DA STITI!
Subota 01.01.2011. 10:40
Ja imam utisak da, sta god ovaj covjek i da kaze, nasi to nesmiju da iznesu u javnost 1:1! Ne zbog nas, nego zbog vlasti u Srbiji! Jer ovaj covjek je odavno rekao da nas samo kraljevska kruna moze spasiti od dalje propasti, ali ova "gospoda i vlastela" ne da fotelju!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online