Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 16.06.2011.
14:21
Vestionline A

Dačić: Ostavite Miloševića, nije on za sve kriv

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić nije danas komentarisao sadržinu predsude kojom je porodici bivšeg predsednika SRJ Slobodana MIloševića oduzeta vila u Beogradu, ali je upozorio da Milošević ne može da bude alibi za promašaje nekih koji su došli na vlast posle 5. oktobra 2000.godine.

Ili iskopavamo Dražu, ili se bavimo Miloševićima: Ivica Dačić 

Dačić, koji je zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova, podsetio je da te funkcije obavlja od polovine 2008. godine, zapitavši se "što ga (Miloševića) do tada nisu osudili i što do tada nisu rešili sve te procese".

"Znate našta me ovo (presuda porodici Milošević) podseća - da kad god postoji kriza ili iskopavamo Dražu ili je kriva porodica Milošević", rekao je on.

Dačić se zapitao i "dokle će Milošević da bude alibi za sve promašaje nekih koji su došli (na vlast) posle Miloševića", bivšeg predsednika SPS-a i Jugoslavije.

"Dajte više da završimo sa tom našom prošlošcu i tom pričom", rekao je on dodavši da od petooktobarskih promena nije bio na vlasti osam godina i da nije ni imao priliku da štiti Mloševića i njegovu prodicu.

Dačih je istovremeno ukazao da ima i drugih slučajeva koji takođe treba da imaj usvoj epilog na sudu. "Što se tiče Miloševića i njegove porodice ja sam uvek insistirao, vi (novinari) to znate, da se to pitanje što pre reši", rekao je on.

Viši sud u Beogradu doneo presudu u sporu države Srbije i naslednika bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, kojom im se oduzima pravo svojine nad kućom u Užičkoj 34.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.06.2011. 16:28
Тачно. Није Слоба крив баш за све. За много тога си крив ти Ивице и твоји пајташи. А што се Слобе тиче, не спомињи га бар ти, јер се ионако јадан у гробу преврће због својих наследника.
Četvrtak 16.06.2011. 14:27
de mu je krstaca na grobu.koja je to komunjara bila a mozda i mason.sta smo mogli bolje da ocekujemo od obicnog bankara po profesiji
Četvrtak 16.06.2011. 17:04
Ko je kriv Miloševiću da se uhvatio u kolo sa sitnim glodarima pa doneo zakon o "otkupu" društvenih stanova i počeo haos na Dedinju i Senjaku sa otkupom nacionalizovanih kuća. On je "otkupio" nacinalizovanu kuću u Tolstojevoj 33 za celih 10.000 DM. Na nesreću vlasnice kućice u Užičkoj 34 taj plac se sučeljavao sa njenim pa je počelo da se petlja da joj se to otme i pripoji placu iz Tostojeve 33 da plac druga Slobe izlazi na dve ulice. Sada bi bio red da se Užička 34 odmah vrati vlasnici kao i Tolstojeva 33 pravim vlasnicima . Nema tu mali Ivica šta da lovi u mutnom on je bar "najevropejac" i zna da je privatna svojina u EU svetinja. Prošlo je crveno veselje, dolazi sud u Strazburu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online