Petak 31. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Četvrtak 07.07.2011.
16:52
Beta A

Nikolić: U septembru krećemo u ofanzivu!

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da će SNS septembra krenuti u političku ofanzivu koja će se, kako smatra, završiti pobedom te stranke na poslaničkim izborima.

Napred: Tomislav Nikolić
 

"Od septembra nijedan dan neće proteći bez borbe da se u Srbiji stvari promene, i da u zemlji bude bolje", kazao je Nikolić novinarima posle osveštanja novih stranačkih prostorija na Novom Beogradu.


Nikolić je kazao da vlast "ne može da se pomiri sa svojim odlaskom". On je novinarima kazao i da je SNS nezadovoljna uticajem Demokratske stranke i njenog predsednika na rad medija u Srbiji.


"Ovde ćete biti uvek dobrodošli i nikada nećemo biti zatvoreni za izjave i vaše teme, makar (mi) bili i nezadovoljni zastupljenošću u medijima", rekao je on.


Nikolić je rekao da dolazi vreme kada novinari u Srbiji "neće morati da pišu po diktatu, i kada će moći da svakome kažu sve, kako je i zaslužio".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 07.07.2011. 19:52
Svaku ofenzivu podržavam, pa i Nikolićevu, ali mi znamo da je to unaprijed prazan ćorak, jer ga ispaljuje matora izdajnička budala koji je u stanju izdati vlastitog kuma a gdje neće nas. "Motiko"! okopavaj voćnjak i ostavi se politike, dosta si zla uradio svojoj bivšoj stranci, i neka te je sram. Radio si na uništenju jedine jake Srpske stranke, i sada nakon sramne rabote imaš obraz da govoriš nebuloze o ofenzivi i spasu prljavih ostataka tvoje rabote. I još nešto, nakon oktobra bit će gotov Francetićev izdajnički posao sa priznavanjem Kosmeta, zato i jesi tempirao datum nakon toga. E, moj prevrtljivi Juda.!
Četvrtak 07.07.2011. 22:34
Време је, зрело је да гњило падне. Чекамо, кружимо лист у боји.
Četvrtak 07.07.2011. 17:22
Stiroporci njuše da će 12 oktobra da pukne tikva, pa da otplivaju što dalje da ih žuta lađa koja tone ne odvuče u plave dubine. Nisu objasnili ko njima brani da kažu da su protiv rezolucije EU od 19 januara kojom Srbija mora da rasformira svoje organe na Kosmetu. Dobro, ima jedan koji im brani, koji je federalnom poreskom uredu USA prijavio ugovor o uslugama savetnika. On se zove Wiliam Dale Montgomery, na adresi Popovica 16, 2015 Grude, Croatia. Ugovor je u ime SNS potpisao Tomislav Nikolić sa velikim poštovanjem prema gospodinu Montgomeri koji je bio ambasador USA u Beogradu. To je inače ona zemlja koja je vodila alijansu NATO kada su nas bombardovali.Toliko o SNS.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online