Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 17.07.2011.
16:34
Press A

Dinkić bi u koaliciju sa Ljajićem

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je da je zainteresovan za koaliciju sa Socijaldemokratskom partijom i da će o tome razgovarati sa predsednikom te stranke Rasimom Ljajićem.

"Ljajić je apsolutno kompatibilan s nama i mislim da naša pobeda u Boru pokazuje da tim koji pobeđuje ne treba menjati", rekao je Dinkić za današnji "Pres".

Đilas je najbolji kandidat DS-a za premijera: Mlađan Dinkić

On je istakao da lično nikad ne bi ponovo ušao u vladu sa Demokratskom strankom (DS) ako ponovo predloži Mirka Cvetkovića za premijera i naveo da je potrpedsednik DS Dragan Đilas najbolji kandidat te stranke za premijersko mesto.

Dinkić je kazao da očekuje dvocifren rezultat URS-a na izborima, kao i da uopšte ne razmišlja o formiranju vlade sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

"Podrška (funkcioneru SNS-a Goranu) Kneževiću je podrška njemu lično. On je bio jedan od najboljih gradonačlenika u Srbiji. Dobro ga poznajem, vrata URS-a za njega su uvek otvorena", kazao je lider URS-a.

On je dodao i da ga je razočarala Demokratska stranka Srbije nastupom u Skupštini oko zakona o decentralizaciji, koji je usvojen na predlog URS-a i ocenio da su u Liberalno-demokratskoj partiji "frustrirani URS-om, jer ih je prešišao rejtingom".

Prema rečima Dinkića, minimum 10 aktuelnih ministara ne zaslužuje tu funkciju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 17.07.2011. 17:05
hajde obecavajte samo,malodusna stvorenja.Siti smo mi vas ali gladni slobode i normalnog zivota.Nemate na izborima sta da trazite
Nedelja 17.07.2011. 21:16
Никада ми неће бити јасна политика! Свакодневно смо изложени различитим политичким играма за које нам се чини да никада немају краја! Све ми се чини да сам недавно чула да гопсодин Динкић сматра да је довољно "јак" и да му нико неће бити неопходан да пређе цензус, а сада ово... Сматрам да Србији није потребно да има 100 малих странака које ће својим уједињавањем "накрпити" цензус, већ 2 јаке које ће изаћи на изборну листу и борити за поверење грађана! Овако долазимо у ситуацију да због тих уједињавања немамо реалну слику шта је воља грађана... На крају у скупштини седи гомилу тих малих, другоразредних странака...
Nedelja 17.07.2011. 17:27
Ljajić je jedan od poštenijih ljudi, ali ako padne na Dinkićeve laži, ne samo da će ga narod prezreti, već će biti svakodnevno pljuvan i kritikovan kao i lopov i izdajnik Dinkić. A Dinkić kao i obično, ima loše procene o svom rejtingu. Nemaš Dinkiću podršku građana Srbije ni 5%. Uverili smo se u tvoje sposobnosti. Sve što si uspeo ovih godina je da uništiš Srbiju, da je baciš u dužničko ropstvo i naravno da se lično obogatiš na račun uništenja Srbije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online